pepa1 Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 ahoj lidi. Mám takový problém-vlastním octávku r.v 2001 a na přístrojích mi svítí kontrolka motoru. Diagnostika mi řekla-ohřev prvního válce...... a v škoda servisu řekli lamda sonda,ale potíž je že nevím jestli je to ta před kat. nebo za. Dík za vaše názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 ohřev prvního válce... A to je jako co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepa1 Vloženo 21. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2009 ohřev prvního válce... A to je jako co? to nevím takhle mi to řekli. něco na zpusob 1válec,ohřev...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 něco na způsob To je fajn, napiš sem co to vypsalo za chybu a nejlépe i číslo, pak to bude jasné. To co píšeš bude nejspíše - řada válců 1, ale to ti je k ničemu, pak tam bude napsáno něco o tom ohřevu a buď sonda 1 nebo 2. A je to. Musíš to fakt napsat přesně a né že něco povídali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepa1 Vloženo 22. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2009 něco na způsob To je fajn, napiš sem co to vypsalo za chybu a nejlépe i číslo, pak to bude jasné. To co píšeš bude nejspíše - řada válců 1, ale to ti je k ničemu, pak tam bude napsáno něco o tom ohřevu a buď sonda 1 nebo 2. A je to. Musíš to fakt napsat přesně a né že něco povídali. Omlouvám se,ale jsem tu nový a poomalu zjištuji jak to zde chodí. Jsem dnes obědnán opět na VAG tak si nechám vytisknout protokol a napíšu to sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepa1 Vloženo 22. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2009 (editace) Omlouvám se,ale jsem tu nový a poomalu zjištuji jak to zde chodí. Jsem dnes obědnán opět na VAG tak si nechám vytisknout protokol a napíšu to sem. Tak jsem byl na VAGU a hlásí: 17524-řada válců 1-sonda 1:obvod vyhřívání : přerušení P1116-35-00 Děkuji za tip co s tím mám udělat. Editováno: 22. Září 2009, autor: pepa1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 vis.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepa1 Vloženo 22. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2009 vis.bmp mockrát ti děkuji zítra to zjistím a dám vědět...... ještě bych měl jednu prosbu-kde mohu stáhnout VIS 3.0 a sehnat kebel k VAG 805.4. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.