Trautenberk Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 A nevíte jestli Fabia MC combi a Roomster Noir už jsou představeny, popřípadě nějaké fotky nebo další info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 jozzi: Jednalo se o akcni model Style, byl pro vsechny modelove rady. Kazda modelova rada mela jinou barevnou kombinaci tech kosticek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 (editace) jozzi, myslíš tyhle? To jsou sedačky z modelů Family s nadstavbovým paketem Style. Součástí byla i jiná výbava a u FII/R černá kola apod. LiborTDI: nic oficiálního není Editováno: 10. Březen 2013, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 A tyhle mel Yeti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Tyhle se prodávaly i u nás v Yetim Champion. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Je tento typ litých kol (z modelu Visage) možný v rámci příslušenství pořídit v ČR? Jednou jsem na ně narazil v konfigurátoru u Roomsteru, ale při zvolení kol dostal 3D model černá plechová kola bez poklic, o den později jsem chtěl udělat koláž pro toto vlákno, ale již nebylo možné zvolit tento model kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Kluci diky , ja jsem nejak na ty kosticky vysazeny , me se to proste libi , tedka alespon vim po cem patrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 sytic - nejdou mne otevrit pdfka k prislusenstvi, kazdopadne etka zatim mlci. velmi podobna jsou kola antia z rapidu jinak pripravuje se nova verze konfiguratoru. pribyl seznam vybranych vybav a kategorie "prodejce doporucuje". v jednotlivych krocich se ukazuje cena exterieru a interieru, priplatkovych vybav v zaverecnem kroku. jinak jsem si niceho dalsiho moc nevsiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Kola bude brzy mozne dostat jako nahradni dil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Bojlere , jestli se jeste muzu zeptat , pokud si pamatujes jak vesly nove znaky na fll a roomster byly vypustene v obeh i fotky jedne cerno cervene fabie a jedne bilo cerne , jde mi o ten polep co mely a hlavne o listy co mely na dverih ... nevis zda se neco takoveho dostane i do prodeje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Ve slovenském konfigurátoru dostupná varianta kol Noid 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 nooo kolečka moc krasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 (editace) Nevíš bojler, jak to je s těma 1.8 u OIII? Zastavená výroba, či jich je málo nebo nějaká vada? Děkuji Editováno: 13. Březen 2013, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Vyhřívané čelní sklo pro Citigo se nepřipravuje ? Viděl jsem ho E-Up. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Hurikan88, jozzi, zkusim zjistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Kde bych mohl najít, co všechno obsahuje výbava Škoda Fábie II 2012 Ambiente? Rozdíly oproti Active? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Záleží, jestli základní verze, akční model Magic nebo akční model Champion. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Koncem března by se mělo oteplit a sněžný muž by měl dostat novou kolekci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 The_DoctoR: určitě běž na stránkách škoda do "Ceníky a katalogy" a určo vyber Ceník ve formátu PDF budeš to mít krásně ve slopkách přehledně k porovnání a jinak porovnávej Fabia Fresh-model Champion mám já a to je už nějakej pátek co byl nahrazen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Jenže on se neptal na aktuální platný ceník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 aha,to se omlouvám,já chtěl pomoct s aktuálním platným ceníkem..žádný neaktuální jsem nenašel..předpokládám,že má tazatel zájem o auto ne o historickou anketu..určo to The_DoctoR najdeš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 http://www.skoda-auto.cz/models/yeti-fresh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Na webu škody je možnost jarní prohlídky a servisu a čištění klimatizace, je tam jen cena za pylový a kabinový filtr ale u ceny klimatizace je XXX,- Nevíte kolik to bude stát? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Neotvíral jsem to, ale podle toho co píšeš tech xxx,- je tam asi cíleně z důvodu neodhadnutelnosti množství doplňovaného média což může být třeba cca 1 gram=1koruna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 U toho Yetiho jde jen o přejmenování akčního modelu Trumf, zřejmě kvůli reklamní kampani. Jedinou změnou je zařazení dvou motorizací u verze Active: 1.2TSI/77kW 349 900Kč 1.4TSI/90kW 373 900Kč 1,6 TDI/77 kW GreenLine 409 900Kč 2.0TDI/81kW 403 900Kč 2.0TDI/81kW 4x4 449 900Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.