wladko1307 Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Mám octu 1.6 74KW, potrhuje mi motorom dosť to vyzerá na výmenu škrtiacej klapky ale ked môžte odpovedzte mi aj na tú otázku v názve témy. Za odpovede ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 vynechavani zapalu valce, skubani motoru pri lehkem zatizeni, tzv. lochtani, po rovine nebo z kopce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladko1307 Vloženo 23. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2009 vynechavani zapalu valce, skubani motoru pri lehkem zatizeni, tzv. lochtani, po rovine nebo z kopce diki moc za odpoved presne také isté príznaky mám aj ja, zajtra idem kúpiť origo káble, sviečky už mám nové, a keby že nepomohlo už len klapka zostane na koniec, VAG nehlási žiadnu závadu DIKI MOC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladko1307 Vloženo 25. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Byly to káble čo mi robili zle, dal som nové a všetko je OK Díky moc za všechny rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 rado se stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaroK9 Vloženo 8. Února Sdílet Vloženo 8. Února Chcel by som sa opýtať, môžem použiť aj štartovacie káble s jadrom zo sklených vláken s uhlíkom alebo radšej použiť s medeným jadrom? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Února Sdílet Vloženo 8. Února Startovací kabely? Tak to jsi ovšem ve špatném tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.