sparc Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Dnes sem si pustil topení s rostoucími otáčkami stoupali vibrace až se mi třásla celá přístrojovka , i pedáli pod nohama , slyšel sem že se k motorku dostanu když vindám kaslík spolujezde , a dal uvidim , jake sou možnosti filtr sem dával nový a a byl sem opatrný aby mi tam něco nezapadlo takže ani lístek , je možné že by se vyosil rotor , nebo zlomila lopatka , ::: má s tím někdo skušenost , má cenu kupovat topení na vrakovišti ???? a setkal se s tím někdy někdo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparc Vloženo 24. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Po dukladnem rozebrání což je nejlepší odspoda a bez vyndavání kaslíku , pokud máte utlé ruce , sem s pomocí kmaráda zjistily že vybrace způsobuje malý kousek molitanu , který při otáčkách motorku dělal skutečně divy závada byla tedy odstraněna .. nic méně původ molitanu je mi záhadou ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofo Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Po dukladnem rozebrání což je nejlepší odspoda a bez vyndavání kaslíku , pokud máte utlé ruce , sem s pomocí kmaráda zjistily že vybrace způsobuje malý kousek molitanu , který při otáčkách motorku dělal skutečně divy závada byla tedy odstraněna .. nic méně původ molitanu je mi záhadou ??? ten molitan je povodne nalepeny z obydvoch stran klapky, ktora reguluje vnutorny okruh , odporucam ti este aspon vysavacom precistit priestor okolo ventilatora , lebo mne to potom vyhadzovalo cez vyduchy drobne kusky toho molitanu a spinilo mi to interier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.