iLep Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Zdravím všechny, mám Octavii r. v. 2003, 1.9TDI 81kW, climatronic. Climatronik mi vůbec nefouká na čelní sklo, nenašel jsem teda jak ho nastavit, aby foukala pouze na sklo, ale i když dám ventilátor naplno, fouká to všude opravdu hodně, ale na přední sklo skoro vůbec :-( Nevíte někdo v čem by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 (editace) Tak asi si si kupil dnes nove auto co? OCTAVIU pokial chces iba na okno tak musis na climatroniku stlacit tlacitko jak je na fotke,ale pokial to nefunguje tak rozobrat palubku Editováno: 25. Září 2009, autor: peterkocur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLep Vloženo 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Tak asi si si kupil dnes nove auto co? OCTAVIU pokial chces iba na okno tak musis na climatroniku stlacit tlacitko jak je na fotke,ale pokial to nefunguje tak rozobrat palubku Ano koupil Š Octavia r.v. 2003, 81kW, s klimatronikem, předtím jsem měl taky Š Octavia r.v. 2002, 81kW s manuální klimou, ale po mnou nezaviněné nehodě s vietnamcem ( nedal mi přednost :-( ) jsem byl nucen koupit novou, manuální klimu jsem si nastavil jak jsem chtěl a u klimatroniku jsem samozřejmě zkoušel i ten čudl co si ukazoval, ale prostě nefouká. Tak mou holku milovanou musím k někomu odvést, jinak v zimě vždy hodinu ztrávím v autě než se vše rozmrazí :-( . Nejde to náhodou opravit bez sundání palubky, třeba nějak ze spodu či přes místo pro autorádio???? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Najprv treba pripojit na VAG a pozriet, co climatronic hlasi ako zavadu a podla toho pokracovat. Ak to ale zavezies k niektoremu z miestnych majstrov, tak urobis dobre. garny, MartinRS, Rolbar, Cosby, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbysekS Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Chlapi je normální, že se po nastartování při zapnutém climatronicu vždy rozběhnou oba ventilátory co jsou za chladičem vody a klimy? Když klimu stáhnu v otáčkách větráků až na off stav, nebo když dám ECON režim, tak se točit přestanou. Nevím jestli je to normální nebo ne. Auto žádnou chybu nehlásí, ale je mi to trochu divné, protože pak bych bez režimu ECON snad to auto ani v zimě nezahřál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fkarel Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Chlapi je normální, že se po nastartování při zapnutém climatronicu vždy rozběhnou oba ventilátory co jsou za chladičem vody a klimy? Když klimu stáhnu v otáčkách větráků až na off stav, nebo když dám ECON režim, tak se točit přestanou. Nevím jestli je to normální nebo ne. Auto žádnou chybu nehlásí, ale je mi to trochu divné, protože pak bych bez režimu ECON snad to auto ani v zimě nezahřál. Ano, je to normální No a v zimě v režimu AUTO se ti klima nespustí (myslím, že pod +5°C) a nepoběží ti ani ventilátory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbysekS Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Aha, tak to je ok. Jinak ještě tedy dotaz: vadí něčemu ECON režim, nebo je to třeba dokonce lepší mít takhle vyplý kompresor? Nebo je nejlepší opravdu mít stále pokud možno zapnut režim AUTO a neřešit nic jinýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 ECON nechladi, alebo maximalne na uroven teploty okolia. AUTO ma pusteny kompresor a vetraky, zataz na motor je cca 4kW a z toho mas priemerne o 0.5l/100km vacsiu spotrebu. To tocene sa ventilatorov je naviazane na zvysenie tlaku v okruhu chladiva (pusti sa kompresor, zvysi sa tlak, zapnu sa vetraky) a je ako prevencia prehriatia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.