whiskadelic Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Mám pocit, ze mi pri prejizdeni nerovnost dost boucha zadní naprava. Nevim cim muze byt prenos razu na zadni, ale i predni naprave ovlivnen. Co vymenit? Na co se zamerit? Jasne, mam moc tvrdy pruziny, ale stejne... Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Hmm...tak je to asi normalni. jel jsem v kamosove kombiku, co ma taky stejny pruziny a boucha to stejne - holt tvrdy pruziny a uzkoprofilovy pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Taky mi to takhle bouchá, mám tam sériové pružiny a tlumiče jakbysmet. 17" kola.... Silenbloky uložení stabilizátoru jsem měnil v prosinci, a jak píšeš, ten zvuk je hlasitější od zadní nápravy.... Zrovna mám auto v servisu na výměně všech tlumičů, jejich uložení a dorazů, a doufám, že to problém vyřeší, dám pak určitě vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Sice jsem zatím ujel jen pár desítek => 20km, ale rozdíl je znát. Nedokážu zatím říct, jestli to byly jen tlumiče, nebo ložiska jejich uložení, ale dorazy to asi nedělají, ty by měly fungovat až při větším propružení. Dám vědět až najedu víc km.... Zatím je auto o pár cm vyšší, snad si to ještě sedne. Vypadá to jak cosbyho 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 v prevaznej miere buchaju dorazy casto staci iba dorazi menit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.