Stanley.c Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Zdravím vás všechny, Jsem tu na fóru nový .. možná se tohle téma tady už řešilo. Mám problém s O2. za jízdy po nerovnostech něco klepe jakoby od kastlíku u spolujezdce. Když jsem nechal kastlík za jízdy otevřený, tak klepání pokračovalo ... Nevíte/nemáte s tím také nějaké zkušenosti? Předem děkuji za každý tip. Stanley. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Pravdepodobne to budu zvuky natacania vetracich klapiek servomotorcekom(ked klimatic nastavuje zmiesanie tepleho a studeneho vzduchu do interieru auta). Je tu o tom na fore dost popisane. Je to normalny jav a trva cca 5min po nastartovani auta. Riesenim je vymena tychto servomotorcekov, co je dost nakladne . Prejavuje sa to hlavne v prechodnom obdobi, ked sa teplota pohybuje okolo 10C . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley.c Vloženo 27. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Krásný podvečer přeji všem ... tak jsem přišel na to, co to klepá .. je to ta skvělá mřížka ofuku pod čelním oknem ... hurá do servisu pro novou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Krásný podvečer přeji všem ... tak jsem přišel na to, co to klepá .. je to ta skvělá mřížka ofuku pod čelním oknem ... hurá do servisu pro novou ... mám úplně stejný problém-jak se ta lišta mění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Zkus se podivat sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=46727 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Jo-mě se to projevuje při přejezdu drobných nerovností klepáním v pravé části-jako kdyby u kastlíku nebo ve dveřích-a co je zajímavé, když prudce zatočím doleva, tak tam něco klepne-jako. Už jsem vycpal molitanem co šlo a pořád klepe mrška-a nevím kde- je to výzva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 (editace) Zkus se podivat sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=46727 Jj. díval jsem se na to-zkusím. Editováno: 6. Prosinec 2009, autor: tdikarlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Tak tou lištou to není-klepe to veselé dál někde kolem kastlíku. Hlavně když prudce zatočím vlevo tak tam něco lupne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Tak dneska jsem rozdělal kastlík, střední část palubky a utěsnil jsem vše a všechno dotáhl. Nakonec jsem to prostříkl silikonem a vše vycpal molitanem a s očekáváním vyrazil na testovací hrbatou silnici. A klepe to pořád stejně-já se z toho asi zvencnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Tak dneska jsem rozdělal kastlík, střední část palubky a utěsnil jsem vše a všechno dotáhl. Nakonec jsem to prostříkl silikonem a vše vycpal molitanem a s očekáváním vyrazil na testovací hrbatou silnici. A klepe to pořád stejně-já se z toho asi zvencnu. tak mam stejny problem, uz si to nejak vyresil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Mne tiež ide taký zvuk z kastlíka, aje len prvých 5-10 sekund po naštartovaní, potom ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 tak mam stejny problem, uz si to nejak vyresil? Na radu tady z fóra jsem vzal WDéčko olej a stříknul jesm mezi palubku a sklo a přestalo-zatím měsíc----a klid. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley.c Vloženo 12. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 Zdravím vás přátelé ... posílám své poznatky. Mnou půvobdně myšlená lišta způsobovala hluk asi z cca. 40% .. klepe mi to dál. Co jsem se ale dopátral, tak prý údajně v A sloupku spolujezdce vede kabeláž a ta se prý údajně postupem času uvolní a klepe zevnitř mezi palubkou a krytem sloupku. Jelikož ale nemám garáž a v servisu jsou paka, kteří mi říkají ať si pustím rádio, zatím jsem tuto hypotézu nevyřešil. O2 je skvělé auto, ale na můj vkus ne úplně dobře odhlučněné. Soudruzi v Česaně se budou muset zamyslet nad použitými materiály a technickým řešením plastových dílů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 Na radu tady z fóra jsem vzal WDéčko olej a stříknul jesm mezi palubku a sklo a přestalo-zatím měsíc----a klid. jo wdcko mi pomohlo asi na mesic a pak zase klap klap nyni vyreseno snad navzdy - mezi predni sklo a palubku (po stranach u A sloupku) jsem nainstalovat cerny molitan a klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mascigul Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 Ja mam tiez tento problem s klepanim a neprijemnymi zvukmi pri jazde ponerovnostiach, No ja som to mal v servise kde vsetko podotahovali vlozili tam aj kusok gumy bolo to uplne super tichucke ale po par km sa to uplne vratilo teraz si s tym neviem dat rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.