Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak mám zese jednu starost od auta se mi ozejvá takový divný zvuk :feve: ....jako kdyby se zadíralo ložisko nebo něco někde dřelo....nejdřív to bylo slišet málo a nevěnoval sem tomu pozornost ale bohužel to zesiluje.... divný je to že při rozjezdu na volnoběh je to daleko silnějsi a na volnobeh když pustim víc spotřebiču tak to jakoby taky zesilí(ale to se mi muze zdat a jen si to namlouvam).... mám takovou teorii že jak už namě párkrát vyskočila chyba stim dobijenim a hned zase zmizela..... jestli nahodou jakoby už třeba nedře zbytek uhlíku v auternatoru.... nebo ja fakt nevim co to může bejt...nestalo se vám někdy někomu něco takovýho...? nějákej podobnej pazvuk?? ztoho zase neusnu :feve: PS. spojka to neni :) FABIA RS rv2004 80tis km

Altík. Změřit popř. rozebrat a vyčistit.

Upraveno od Dodo-Kolín

• Autor

dobře změřit ....a to na tom vystupnim kabelu altiku? a muzete mi rict nejáky hodnoty ktery to má ukazovat....?

-fí ha tak to chceš moc. Fakt nevím kolik tam má téct.

Ale uklidním Tě, že mě to šustí studený (je to volnoběžka altíku).

A uhlíky mám chycený také-světla mírně poblikávají s vysokou frekvencí ale jen na volnoběh.

Zatím to neřeším...

Upraveno od Dodo-Kolín

• Autor

Já už to řešim....dnes jsem byl v servise a diagnoza zní... vadná dioda,volnobežka v hajzlu a řemenice taky KO :feve: to sem zvědavej na cenu opravy :feve::angry: každopádně díky za všechny rady :-)

Upraveno od Dar3cek

• Autor

Tak opraveno:-) cena je lehce pod 5tis :palec2:

Tak opraveno:-) cena je lehce pod 5tis :palec2:

Příteli okřídleného šípu,

to je solidní cena. Mi odešel altík těsně před odjezdem na dovolenou. Díky Bohu. Tato příhoda by se mi v zahraničí asi hodně prodražila.

Radek.

• Autor

Taky si myslim ze ta cena neni nejhorsi :) mno v zahranici je to problem... já když uz za hranice(a fakt jako daleko) tak za kamosem do servisu at mi vše proleze,prohlidne a napíchne na wag... jinak bych se asi docela bal :) ono z moji smulou by to zaklepalo zrovna nejdal kde bych byl a ne jeste nekde unás :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.