Dar3cek Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Tak mám zese jednu starost od auta se mi ozejvá takový divný zvuk ....jako kdyby se zadíralo ložisko nebo něco někde dřelo....nejdřív to bylo slišet málo a nevěnoval sem tomu pozornost ale bohužel to zesiluje.... divný je to že při rozjezdu na volnoběh je to daleko silnějsi a na volnobeh když pustim víc spotřebiču tak to jakoby taky zesilí(ale to se mi muze zdat a jen si to namlouvam).... mám takovou teorii že jak už namě párkrát vyskočila chyba stim dobijenim a hned zase zmizela..... jestli nahodou jakoby už třeba nedře zbytek uhlíku v auternatoru.... nebo ja fakt nevim co to může bejt...nestalo se vám někdy někomu něco takovýho...? nějákej podobnej pazvuk?? ztoho zase neusnu PS. spojka to neni FABIA RS rv2004 80tis km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 (editace) Altík. Změřit popř. rozebrat a vyčistit. Editováno: 28. Září 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 28. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2009 dobře změřit ....a to na tom vystupnim kabelu altiku? a muzete mi rict nejáky hodnoty ktery to má ukazovat....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 (editace) -fí ha tak to chceš moc. Fakt nevím kolik tam má téct. Ale uklidním Tě, že mě to šustí studený (je to volnoběžka altíku). A uhlíky mám chycený také-světla mírně poblikávají s vysokou frekvencí ale jen na volnoběh. Zatím to neřeším... Editováno: 29. Září 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 29. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2009 (editace) Já už to řešim....dnes jsem byl v servise a diagnoza zní... vadná dioda,volnobežka v hajzlu a řemenice taky KO to sem zvědavej na cenu opravy každopádně díky za všechny rady :-) Editováno: 29. Září 2009, autor: Dar3cek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Tak opraveno:-) cena je lehce pod 5tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Tak opraveno:-) cena je lehce pod 5tis Příteli okřídleného šípu, to je solidní cena. Mi odešel altík těsně před odjezdem na dovolenou. Díky Bohu. Tato příhoda by se mi v zahraničí asi hodně prodražila. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Taky si myslim ze ta cena neni nejhorsi mno v zahranici je to problem... já když uz za hranice(a fakt jako daleko) tak za kamosem do servisu at mi vše proleze,prohlidne a napíchne na wag... jinak bych se asi docela bal ono z moji smulou by to zaklepalo zrovna nejdal kde bych byl a ne jeste nekde unás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.