Publikováno Září 28, 200915 r Mam nove tlumice HP a bylo mi receno ze budu potrebovat kratsi tycky stabilizatoru. Resil uz nekdo z vas tento problem. Vim ze treba V-Maxx dela kratsi,ale nevim jestli je muzu pouzit. Kamarad rikal uriznout a navarit,nebo riznout,pokratit,zavit,dlouha matka a muzou se i stelovat. Pak jsem nasel jeste od Weitecu ale jen octavka a spol.-Tyčka stabilizátoru podvozku stavitelná-http://www.autofashion.cz/zbozi/produkt-3578/weitec-tycka-stabilizatoru-podvozku-stavitelna.html Jo a prej jeste Fabia II ma kratsi nez Fabia I Dik
Září 28, 200915 r A najdôležitejšie si nenapísal? Zníženie auta. Do -55 až -60mm netreba tyčky meniť! Ostáva pôvodná origo. Ak sa nemýlim F2 má presne tú istú nápravu ako F1. Tj. aj rovnaké tyčky.
Září 28, 200915 r Autor No ja ti nevim o kolik pujdu dolu. Ale bylo mi receno ze musim dat kratsi tycky. Jako treba u toho V-Maxxu,tam musis taky koupit kratsi. Ja mam asi neco podobneho.
Září 28, 200915 r Autor Mam postavene HP Sportink na zakazku.A bylo mi receno ze musim pokratit. Nic vic k tomu nemuzu napsat. Vim ze se opakuju ale u toho V-Maxxu to musi byt neco podobneho,ze to telo tlumice bude podobne. A nema tady nekdo V-maxx na Fabce . By mi pomohlo i jak jsou ty tycky V-maxx dlouhe,bych to pomeril s origo.
Září 29, 200915 r Autor Prosba na ty co maji podvozek V-Maxx. Potrebuju zjistit delku TYCKY stabilizatoru. Dekuju vsem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.