Vany Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Mam nove tlumice HP a bylo mi receno ze budu potrebovat kratsi tycky stabilizatoru. Resil uz nekdo z vas tento problem. Vim ze treba V-Maxx dela kratsi,ale nevim jestli je muzu pouzit. Kamarad rikal uriznout a navarit,nebo riznout,pokratit,zavit,dlouha matka a muzou se i stelovat. Pak jsem nasel jeste od Weitecu ale jen octavka a spol.-Tyčka stabilizátoru podvozku stavitelná-http://www.autofashion.cz/zbozi/produkt-3578/weitec-tycka-stabilizatoru-podvozku-stavitelna.html Jo a prej jeste Fabia II ma kratsi nez Fabia I Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 A najdôležitejšie si nenapísal? Zníženie auta. Do -55 až -60mm netreba tyčky meniť! Ostáva pôvodná origo. Ak sa nemýlim F2 má presne tú istú nápravu ako F1. Tj. aj rovnaké tyčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 28. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2009 No ja ti nevim o kolik pujdu dolu. Ale bylo mi receno ze musim dat kratsi tycky. Jako treba u toho V-Maxxu,tam musis taky koupit kratsi. Ja mam asi neco podobneho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Pokiaľ nenapíšeš presne čo máš, tak ti neporadí nikto. Nevieme o čo presne ide. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 28. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Mam postavene HP Sportink na zakazku.A bylo mi receno ze musim pokratit. Nic vic k tomu nemuzu napsat. Vim ze se opakuju ale u toho V-Maxxu to musi byt neco podobneho,ze to telo tlumice bude podobne. A nema tady nekdo V-maxx na Fabce . By mi pomohlo i jak jsou ty tycky V-maxx dlouhe,bych to pomeril s origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Vany: pokud se nepletu, tak Lugo si teď montoval stavitelnej V-maxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 29. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Prosba na ty co maji podvozek V-Maxx. Potrebuju zjistit delku TYCKY stabilizatoru. Dekuju vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 29. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.