vick Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 No dneska jsem se koukl na ceník superbů,které tady umistil MarcusV v sekci ostatní a tam to trošku odporuje tvému tvrzení.Je tam popsáno ve výbavě vše včetně bixenonů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SikiB Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 (editace) melu hovna, smazat účet :-D Editováno: 1. leden 2011, autor: SikiB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.777 Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 u supa prvej generacie boli z vyroby bud Bi-xenon alebo len halogen... Bi-xenon u supaI. stretavacie svetlo je D1S vybojka v čočke s elektromagnetickou clonkou,ktora sa preklopy pri prepnuti na dialkove a tym svieti xenon aj do dialky a plus samozrejme dialkove halogeny v otvorenej parabole k tomu... ako moze niekto napisat taku blbost ze sa Bi-xenony do supaI. nikdy nedavali... no a halogen svetla(navonok nerozoznatelne od Bi-xenonov) maju stretavacie svetlo H7halogen ziarovku v čočke,kde je clonka napevno(da sa akurat rucne prepnut do roviny v pripade jazdy do anglie),pri zapnuti na dialkove sa pridaju dialkove halogeny v otvorenej parabole... len xenon je napr. u fabieI. ,octavieI.(D2S) ,.... a u supaI. sa da docielit len vymenou H7 ziarovky za HID H7 xenonovu prestavbovu sadu... ty co maju superby to urcite vedia.... tak isto ma rieseny Bi-xenon aj napr. audi A6 rocnik 2003.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 realita synku? :-) No v něčem máš pravdu,říka se bixenon,v čočce je klapka,ktera se otevře a zase zavře jak přepínáš dálkový a ještě se rozsvítí přídavna dálková toď vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 SikiB: Kolego, nepostuj sem opakovane nesmyslne dezinformace!!!! Do Superbu prvni generace, tedy B5, se v serii montovaly pouze dve varianty hlavnich svetlometu: 1) halogen 2) bixenon Cili na svem aute nemuzes mit obycejny xenon, pokud prave tva varianta neni nejaky bastl. Bixenon u Superbu funguje tak, ze pri zapnuti dalkovych svetel se odklopi clonka v xenonovem DE modulu + se prida halogenova zarovka v pridavne dalkove parabole. Priste by se hodilo mene sebevedomi vuci ostatnim, kdyz se sam uplne neorientujes. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 1. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Pokud někdo má Bixenon, tak před ním byvaly majitel namontoval komplet celá světla pro Bi-Xenon. Tak proč nemám ve verzi LaK Bi-Xenony? Že by předešlý majitel předělal verzi Classic na LaK? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.777 Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 mozne je i to ze predesly majitel boural a pak dal jen lacny halogeny lampy a do nich HID xenon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SikiB Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 (editace) chlapi, tak jsem si pred chvili psal s borcem co do toho děla, na AK s uživatelem Satas, mozna ho někdo z Vas zná a vyvedl mně z omylu. Ano od poloviny roku 02 se davaly pouze Bi-Xenony s vybojkou D2S. Takže se tímto omlouvám za muj sveřevý šakaly :-D kecy!!! Im sorry Editováno: 1. leden 2011, autor: SikiB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.777 Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 ja už jsem viděl hodně, dokonce i zabu valit pesti o skalu, ale totok :-D ale jakus uz tam... jinak pokud se vam chce, zkuste vyndat zarovku pro dalku a potom zapnout dlakova svetla co se stane, ok? ostane Ti svitit do dalky jenom Bi-xenon bez halogenovej dalky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SikiB Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 jj;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Octavia I Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Mirec.777 dakujem za objasnenie, lebo cely cas som zil vtom ze mam iba xenon, lebo pri dialkovych sa zapinala dalsia ziarovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Tady se ale dozvíš věcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 chlapci lamam dotaz ... kde je umiesttneny starter xenonu u supa ?? Sup ma len jednu RJ na "vybojku" ??? nic viac ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Myslim, ze u svetla nebo v nem. J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 no na vybojku je urcite trafo ... je tam este nieco pri svetle ? nejake trafo alebo nejaky iny mechanizmus napr na to naklananie ? okrem motorceka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Podle me je ve svetle vybojka, cocka se clonou, starter, trafo (ridici jednotka) a motorek. Cidla mas na predni a zadni naprave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 starter na vybojku .. a RJ trafo je v zadu ze ? + cidla ? tak ?? pretoze kupujem jedne xenony a nehcem sa obabrat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Jj rj. Je vzadu a vevnitr mas starter.. cidla musis sehnat z naprav i s adapterky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 ok Diki moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krobikml Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Zdarec chlapy, mám též jedničkového supa s Bi-xenony, snižoval sem ho asi cca o 4 cm a ted mám problém s čidly na nápravách, je to v pohodě až když projedu nějakou ďouru nebo retardér. Dá se to nějak zkalibrovat nebo nastavit nulová hodnota? Díky moc za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Tam je problém s délkou tyčky, která vede od nápravy do krabičky kde je senzor. Já, protože to mám snížené moc, tak ta tyčka je tedy dlouhá. Řešení je buď tyčku vycvaknout a kašlat na to (hází chybu světel) nebo ji zkrátit a svařit zase dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 Treba kupit origo kratke tycky zo sportoveho podvozku, u nas jedna stoji 24€..alebo sa to da vyriesit len drziakom snimaca ktory stoji 14€ a mas po probleme..u mna to tiez robi hluposti, tak sa na to chystam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 a co to dělá konkrétněji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 Hodnoty nie su v dobrom rozsahu akom maju byt.. Si to kukni na VAGu kludne..Mne ich sem tam nenastavi proste, preto budem menit drziaky snimacov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Jsem z toho tady zmatenej... Včera mi začalo levé světlo svítít růžově, takže bych rad koupil vybojku, ale padlo tu tolik slov, že nevím jakou. Poradíte nekdo jakou vybojku(zarovku) koupit na bixenon? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.