century Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 nevíte jaky je reproduktor ve fabii, nachazi se na straně spolujezdce úplně v zadu, vlastně přístup je k němu v zavazadlovém prostoru.. je tam namontován s logem škoda.. O jaký typ se přesně jedná, parametry abych si mohl koupit nový? výkon atd... mam tam osm reproduktorů.... začal mi chraptět. myslím, že v servise by to bylo zbytečně drahé... Díky za radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Ahoj Century. Našel jsem v chytré knize: "Sada zadních reproduktorů ( dvoupásmový, maximální výkon 50W ) Fabia, objednací číslo ABA 400 002, ale kniha je tři roky stará, tak si to radši nech potvrdit. Měj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 50W se davvaji jen do combiku nebo do sedanu. Do kratke fabie se dozadu davaji repro s vykonem 20W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Ty origo bych tam nedával.Lepší by možná byly tyto...Helix Blue4 za 990,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 taky bych volil něco jinýho. jen aby to byli 4´´( jetli máš teda krátkou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Já tam dal tyto: My Webpage Maximální spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.