Publikováno Říjen 2, 200915 r TAk koněčně tady máme svojí hospodu, tak už nemusíme tlachat ve srazech Kdyby měl někdo lepší nápad jak by se měla jmenovat, sem s ním a já to změním
Říjen 2, 200915 r to je zase chujovina....co takhle hospody podle měst??.... .... jinak nesnašim morávaky a nejvíc míru wooodáka ..... :D :D :D :D
Říjen 2, 200915 r a KURNA musim si pořídit slovník...páč vůbec nerozumim a nerad bych dostal syrečkem na řepy
Říjen 2, 200915 r no minulej tejden v sobotu sem uhaněl v práglu na vlak a brněnsky hokejoví fanoušci se s brekem vraceli dom...tak na mě něco volali ikdyž sem jim vůbec nerozuměl tak mě to uráželo .-))))))..... tak to se mnou není asi uplně "FAJNE" :-))))
Říjen 2, 200915 r ale to co jsem ti napsal před tím bylo napsany jazykem čecháčků a ne po moravsku... a pokud jsou Louny u Prahééé tak patří do čech
Říjen 2, 200915 r no sme asi 60 od práglu tak prosim mě s tou prážskou cháskou nespojovat!!!...mi už jsme sever ne střed... :-))) ps: nerozuměl sem co je to ta sardele Upraveno Říjen 2, 200915 r od raca
Říjen 2, 200915 r jak je každej na to chytlavej ps: sardel je ryba...ale jinak se to dá použít jako kulantní označení prdele Upraveno Říjen 2, 200915 r od Krtek6
Říjen 2, 200915 r :-))) to jo ja to mam jako takove male moravske alles gute.... no míra si to tady založí a pak sem nic nepíše to je teda pěknej lotr .-)
Říjen 2, 200915 r a kdo by tu taky psal když každej děla že děla....počkej na večer...se tu zas bude spamovat..
Říjen 2, 200915 r no ja mam dovču, to je fakt, jdu až v utery ,ale i v práci si občas zatapetuju v hospodě... :-)))).....jen za chvili tu bude víc hospod než členů a tomu opravdu nehovim
Říjen 2, 200915 r no vidiš..máš dovolenou...a já tu dřu jak bulhar...no těch hospod je tu nějak povíc, ale co už...každej máme aspon kousek svojeho písečku..
Říjen 2, 200915 r taky takhle dřu jako ty :-))))..... to abych si založil nějakou svoji hospodu at sem IN !!!!!
Říjen 2, 200915 r no minulej tejden v sobotu sem uhaněl v práglu na vlak a brněnsky hokejoví fanoušci se s brekem vraceli dom...tak na mě něco volali ikdyž sem jim vůbec nerozuměl tak mě to uráželo .-))))))..... tak to se mnou není asi uplně "FAJNE" :-)))) ač se o toto moc nezajímám tak prý po 2/3 měli pěkně vítr u prdele
Říjen 2, 200915 r Autor to je zase chujovina....co takhle hospody podle měst??.... .... jinak nesnašim morávaky a nejvíc míru wooodáka ..... :D :D :D :D Ráca co tu děláš ty nemáš v hospodě co dělat, ty tu máš pro sebe a Marka plivárnu A jinač pozor na nás
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.