Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

TAk koněčně tady máme svojí hospodu, tak už nemusíme tlachat ve srazech :prc:

Kdyby měl někdo lepší nápad jak by se měla jmenovat, sem s ním a já to změním :palec2:

Vloženo

no minulej tejden v sobotu sem uhaněl v práglu na vlak a brněnsky hokejoví fanoušci se s brekem vraceli dom...tak na mě něco volali ikdyž sem jim vůbec nerozuměl tak mě to uráželo .-))))))..... tak to se mnou není asi uplně "FAJNE" :-))))

Vloženo (editace)

no sme asi 60 od práglu tak prosim mě s tou prážskou cháskou nespojovat!!!...mi už jsme sever ne střed... :-)))

ps: nerozuměl sem co je to ta sardele

Editováno: , autor: raca
Vloženo

no ja mam dovču, to je fakt, jdu až v utery ,ale i v práci si občas zatapetuju v hospodě... :-)))).....jen za chvili tu bude víc hospod než členů a tomu opravdu nehovim

Vloženo
no minulej tejden v sobotu sem uhaněl v práglu na vlak a brněnsky hokejoví fanoušci se s brekem vraceli dom...tak na mě něco volali ikdyž sem jim vůbec nerozuměl tak mě to uráželo .-))))))..... tak to se mnou není asi uplně "FAJNE" :-))))

ač se o toto moc nezajímám tak prý po 2/3 měli pěkně vítr u prdele

Vloženo
to je zase chujovina....co takhle hospody podle měst??.... :kol-131: .... jinak nesnašim morávaky a nejvíc míru wooodáka ..... :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ráca co tu děláš :aggressive: ty nemáš v hospodě co dělat, ty tu máš pro sebe a Marka plivárnu :p

A jinač pozor na nás lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...