Woody Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 TAk koněčně tady máme svojí hospodu, tak už nemusíme tlachat ve srazech Kdyby měl někdo lepší nápad jak by se měla jmenovat, sem s ním a já to změním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Zdar Moraváci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Dobrý nápad Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Tak malej pozdrav od Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Zdravím vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 to je zase chujovina....co takhle hospody podle měst??.... .... jinak nesnašim morávaky a nejvíc míru wooodáka ..... :D :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 hele woe frááájooo...di do woe sardele ;) :smich: viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 a KURNA musim si pořídit slovník...páč vůbec nerozumim a nerad bych dostal syrečkem na řepy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 na čecháččinu si chceš pořizovat slovník?..nějaké divné ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 no minulej tejden v sobotu sem uhaněl v práglu na vlak a brněnsky hokejoví fanoušci se s brekem vraceli dom...tak na mě něco volali ikdyž sem jim vůbec nerozuměl tak mě to uráželo .-))))))..... tak to se mnou není asi uplně "FAJNE" :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 ale to co jsem ti napsal před tím bylo napsany jazykem čecháčků a ne po moravsku... a pokud jsou Louny u Prahééé tak patří do čech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 (editace) no sme asi 60 od práglu tak prosim mě s tou prážskou cháskou nespojovat!!!...mi už jsme sever ne střed... :-))) ps: nerozuměl sem co je to ta sardele Editováno: 2. Říjen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 (editace) jak je každej na to chytlavej ps: sardel je ryba...ale jinak se to dá použít jako kulantní označení prdele Editováno: 2. Říjen 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 aha aha hned si pišu sardel=jdi do prdele :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 ale jinak jako fajn...takové dopolední tlachání ve 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 :-))) to jo ja to mam jako takove male moravske alles gute.... no míra si to tady založí a pak sem nic nepíše to je teda pěknej lotr .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 a kdo by tu taky psal když každej děla že děla....počkej na večer...se tu zas bude spamovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 no ja mam dovču, to je fakt, jdu až v utery ,ale i v práci si občas zatapetuju v hospodě... :-)))).....jen za chvili tu bude víc hospod než členů a tomu opravdu nehovim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 no vidiš..máš dovolenou...a já tu dřu jak bulhar...no těch hospod je tu nějak povíc, ale co už...každej máme aspon kousek svojeho písečku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 taky takhle dřu jako ty :-))))..... to abych si založil nějakou svoji hospodu at sem IN !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 no minulej tejden v sobotu sem uhaněl v práglu na vlak a brněnsky hokejoví fanoušci se s brekem vraceli dom...tak na mě něco volali ikdyž sem jim vůbec nerozuměl tak mě to uráželo .-))))))..... tak to se mnou není asi uplně "FAJNE" :-)))) ač se o toto moc nezajímám tak prý po 2/3 měli pěkně vítr u prdele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 to je zase chujovina....co takhle hospody podle měst??.... .... jinak nesnašim morávaky a nejvíc míru wooodáka ..... :D :D :D :D Ráca co tu děláš ty nemáš v hospodě co dělat, ty tu máš pro sebe a Marka plivárnu A jinač pozor na nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 koho??toho neznam :-))))...radši mi řekni jak si dopad s těma pružinama??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Ještě nijak, nemám je na autě, není čas. Příšti týden by to už mělo vyjít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.