Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

my byli na oběd v Edenu, kuřecí maso v syrovém těstě, hranolky a tatarka, pak medovník a kafee :)

my byli na oběd v Edenu, kuřecí maso v syrovém těstě, hranolky a tatarka, pak medovník a kafee :)

Zní to hodně dobře :palec2:

A po ž....žylina, žyrafa,žydlička a žyletka.... :smich:

Taky to bylo luxusní, akorát jsem byl už 2x na WC :D

Kua...Ludan Ty si davas. :kuk:

Taky to bylo luxusní, akorát jsem byl už 2x na WC :D

Aspoň nepřibereš :smich:

to víš...to jsou ti podnikatelé....obaly mu asi vynáší :smich:

v sekci srazy máme nové místo, prosím vyjádřete se :)

JJ, obaly jsou super, naštěstí mezi ně patří i hajzl papír :D

:smich: moje máti vždycky říkala, že nejduležitější věc v autě je hajzl papír :smich:

no občas je k nezaplaceni :)

tak o čem pokecáme teď? Nenapadá někoho něco? :)

zdravim co třeba houmlesaci na vlakačích????....v sobotu jsme z partou z prace měli takovou bojovku a jezdili 24 hodin vlakem po čechach a moravě a usoudili jsme že nejhorší jsou v ostravě :-)))))

Já jezdím vlakem skoro každý den, teďka už druhým rokem....... a myslím, že jsem žádného bezdomovce ještě neviděla :)

Jo a jinak, to se dá vydržet 24 hodin ve vlaku? :kuk:

Upraveno od Mmisari

blbě ale dá se to vydržet.....když je parta ktera se vyhecuje k takovy kravině tak se to dá.....no mi jich nejvíc a nejshnusnější potkali pravě v ty ostravě......jeden z nich kterej chodil o holi už v devět nechodil a pouze se valel po nadraži a to co měl jak ze předu tak ze zadu na kalhotech mi je šoufl ještě ted :-))))))))

už jsem naštěstí po večeři :D

to sme dva :-)

a za těch 24 hodin ve vlaku jste vrazili kolik peněz do jízdenek? To muselo být docela drahé...

nebylo..... byla to sobota a den železnice takže lístek pro maximallně pět osob na cely den stal 450kč a protože jsme jeli 4 vyšlo to na něco málo přes kilo :-))))))

nebylo..... byla to sobota a den železnice takže lístek pro maximallně pět osob na cely den stal 450kč a protože jsme jeli 4 vyšlo to na něco málo přes kilo :-))))))

No já už myslel, že to byla parta z práce, a že pracuješ u železnice :smich:

Protože ti mají vlak grátis.

parta z práce to byla ale u dráhy nedělame :-))))....zase na druhou se zažila docela prdel a bude na co vzpominat a třeba za rok bude repete(a toho se docela bojim )

Tak to je levné, jsem nečekala, že tak málo peněz...

a proč se bojíš, že to zopakujete, když jsi psal, že to bylo super? bojíš se bezdomovců? :smich:

Tak to je levné, jsem nečekala, že tak málo peněz...

a proč se bojíš, že to zopakujete, když jsi psal, že to bylo super? bojíš se bezdomovců? :smich:

Asi se bojí, že by ho vzali mezi sebe a už nepustili :smich:

no jedna čast by jela ale zbytku se nechce....prostě to bylo good ale že bych to zopakoval se říct neda .-)))))).....nene nechtěli jsme ho radši jsme ho tam nechali nebudu ho přece vozit knam :-)))))...

Ale to jste si ho klidně mohli odvést s sebou :smich::palec2:

nene jen at ten bordel zustane kde je..... :laugh.gif

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.