Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, tak sem dorazil dom dneska :) nevim jak u vas ale u nas bylo dnes krasne, pro me idelani pocasi :)nefouka, 15 stupnu sviti slunicko, ja sem spokojeny.

Jinak o poledni pauze sem skaknul podivat jak pokracuji prace na mem aute, a turbo uz je vevnitr, vsechno nerez vedeni k IC je pripravene na finalni svareni - takze jeste protahnout vedeni budiku na EGT a TB, slozit a mistr FUN muze zacit ladit .)

Vloženo

u mě to vypada tak, že mám konečně vyměněny brzdy, natřeny třmeny a vypada to :prc: :prc: a ještě lip brzdí :p jinak mi zas přišla pošta tak o vikendu zase akce v garaži :D

Vloženo

Krtku , toz kde jsou fotky tech brzdicu??? Ja jsem pro zmenu v pr....bo jak jsem menil vcera brzdy tak jsem v tehlici urval zavit a je to v haji. musim dat druhou tehlu a lozisko , toz to me teda nas.....

Vloženo

počkej počkej ještě jsem se k tomu nedostal...ted tu řeším další ukrutnej technickej problem...nevim jakym zpusobem se instaluje to přední logo do masky...samolepka to není :D

Vloženo (editace)

Hoblík : Ahoj, byl jsem se dneska kouknout taky v tom Bohumíně a poptat na svoje auto. Tvoje jsem zahlídl v garáži na kanále :)

Chtěl bych taky něco, ale jak jsem slyšel ty sumy, co bych musel investovat, tak jedno už vím jistě,letos to stopro ani nezačnu :D

Editováno: , autor: Luďan
Vloženo

Krtku, Ty se nám ale nějak rozjel :D už se těším na víkend, až si to opět očumím :)

Bruno tak to opravdu nase.. člověk tomu chce pomoct a ono se to ještě více pos...

Vloženo

to víš.....splatky skončily...tak se možu rozšoupnout.. :smich: tedka dodělam to co mam doma poházený a pak se zase utlumím...vánoce na krku...chcu našim(sobě) koupit novou televizu..musim šetřit :D

Vloženo

tady těch bodů bylo myslim 10, ale většinu jsem zapomněl...pak bylo ještě... "práce, která se neudělá do 30dnů sama si nezaslouží tvé další pozornosti" :D "co můžeš udělat dnes, můžeš udělat i zítra a pokud to uděláš poztří tak máš 2dny volna" :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...