Přejít na obsah

Moravská hospoda


Woody

Doporučené příspěvky

Zdravím, tak sem dorazil dom dneska :) nevim jak u vas ale u nas bylo dnes krasne, pro me idelani pocasi :)nefouka, 15 stupnu sviti slunicko, ja sem spokojeny.

Jinak o poledni pauze sem skaknul podivat jak pokracuji prace na mem aute, a turbo uz je vevnitr, vsechno nerez vedeni k IC je pripravene na finalni svareni - takze jeste protahnout vedeni budiku na EGT a TB, slozit a mistr FUN muze zacit ladit .)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoblík : Ahoj, byl jsem se dneska kouknout taky v tom Bohumíně a poptat na svoje auto. Tvoje jsem zahlídl v garáži na kanále :)

Chtěl bych taky něco, ale jak jsem slyšel ty sumy, co bych musel investovat, tak jedno už vím jistě,letos to stopro ani nezačnu :D

Editováno: , autor: Luďan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tady těch bodů bylo myslim 10, ale většinu jsem zapomněl...pak bylo ještě... "práce, která se neudělá do 30dnů sama si nezaslouží tvé další pozornosti" :D "co můžeš udělat dnes, můžeš udělat i zítra a pokud to uděláš poztří tak máš 2dny volna" :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...