Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Krtek: No jasně :D

Tomáši ahoj :)

No jak se to vezme, ty jejich cesty to je mazec, ale naštěstí žádná kolona... Ale pořád 70-100 navíc s vozíkem, který měl 1300kg místo 800 :D

Vloženo

no to já taky...v sobotu se chystam měnit kola tak uvidim jestli mi neumrzne zadek..jinak už se pomalu chystám na zimu sháním hry na xbox a filmy v 720p nebo 1080i abych měl o vanocích co dělat...včera jsem viděl jednu pěknou televizku s 127cm uhlopříčkou...slint :rolleyes:

Vloženo

Tez se chystam o vikendu v garazi prezouvat.

Ludo , vcera jsem dodelal konecne opravu toho trmenu :palec2: A dnes jsem si preletoval to osvetleni SPZ a taky svetylek v kufru. No a zrovna mam na stole ty svetylka ze dveri a chystam se ze je jeste dnes taky predelam na led.

Vloženo

No sviti to luxusne, jen jsem si nikdy nevsim ze v kufru mi to po nejakem casovem intervalu zhasne a kdyz treba otevru dvere, toz se to zase rozne. Fotit jsem chtel, aj fotak jsem mel sebou ale...zapnu a byl vybytej. :kuk: Tak to nafotim pak komplet.

Vloženo

No mi to svítí pořád, pak to vypne, asi tam mám někde nějaký problém... když otevřu kufr, rozsvítí se to víc, ale už jsem si zvykl a vyhovuje mi to, vidím ve tmě aspoň na Asana :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...