Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ty to zvádneš :D

Nazdar frajeři....

Cau pane, tak co, uz je vse vytlumeny?

ahoj, manželka mi vzala notebook tak píšu z mobilu

Čau není moc času,pomaličku mam zatím jedny dveře,dnes jsem sundál tapecíry a napatlal jsem je tým sajrajtem,tak jsem zvědavý jak to dopadne...

:smich::smich::smich:

Tak to je docela drsnacka. :palec2: Hura navigacka uz slape jak ma. A ja musim koncit, zatim ahojte , bo jak nepujdu okamzite za manzelkou na film, toz jsem bez notebooku tez. :smich:

to jsme to dopadli :D

Bruno hoj,a nezlob manželku,utíkej :D

hou hou hou.....takže kdo z vás už začal plnohodnotnou přípravu na Vánoce?? :D mě už v kanclu leží většina dárků, takže mi zbývá akorat je zabalit a mám zas na rok klid :smich:

No tak ja napriklad namam lautr nic... :kuk: V kanclu mi lezi akorat hromada prace. :help::smich:

A co jsi pekneho nakoupil? Bude stedrej jezisek, nebo vetsinu uspor schlamstla SKODOVKA za ty zamky?

hh...no hromadu prace mam taky...budu rad, když na štědrej den nepujdu do prace :smich: no i když oprava stala kolik stala, zas nejsem ten, kterej všechno z vyplaty utrací a žije od vyplaty k vyplatě... ;) letos jsem to pojal hromadně...

bracha dostane stojan na cd/dvd ve tvaru plechovky na pivo...paradni věc..viděl jsem to v globusu..jsem říkal, že to musím někomu dát :smich:

a otec s mati ti dostanou věci na auto...takovy ty užitečny....vystřelováky, vanu do kufru, síťky aby jim tam nelital ten nakup :D , stojan na kola (aby mi nezavazel v garaži s těma svojema :D ) a ještě přemyšlim, že mu koupim novy RAMky do pc ;)

Upraveno od Krtek6

Ahoj pánové, já nemám taky vůbec nic :)

Čau pánové, a není to zbytečně brzo do 23.12. je času,to zas budu lítat jak střelený :D

Aano :) klasika

No ja to vetsinou ani nekupuju, radeji at si manzelka veme prasule a vybere si neco podle sveho vkusu. Ja bych koupil neco co ji neudela radost a nebo se ji to nelibi. :smich:

Tak s manželkou je to v pohodě,ale co s tým zbytkem....

No pro mladou a pro rodice to zajisti taky manzelka...Tak ja jsem relativne v klidu. :p

no jo no, ale když pak někteří tvrdí, že jsem si s tím nedal záležet, prachy umí dát každý :D

Nam to tak uz nejakej ten rok funguje a neni problem.

já nemám rád, když někdo dává prachy :) to je takovy řešení na prd...to samy s dežodorantama :D ..to umí dát každej...to já v klidu popřemýšlím podívam na net oblitnu obchody a jak mi tam padne něco fajnovyho do oka samozřejmě něco originalniho tak je vyhrany :D nejhorší je vždycky vymyslet něco pro máti...to mi zabere nejvíc času.."co chceš k vanocum?...NIC!..co chceš k vanocum?..klid..." :sleep::smich:

Ty brdo vy uz resite darky jo .)no to ty hruzy zacinaji brzo, jeste ze se me to netyka , vanoce a vsecky tydle silene svatky sabotujeme a jedeme nekam pryc :)

ty si takovej saboter? :)

Česká pošta zkvalitňuje svoje služby....v pátek odeslaný balík došel dneska ve 14:00 ...a to se vyplatí :palec2:

tak konečně zase hrajem :band vysouváme a zasouváme :prc: a nově aj držíme kol11

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.