Luďan Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 takže bych dal hlasovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 1hlas pro Asana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 (editace) 1 hlas pro Bruna Editováno: 26. Duben 2010, autor: Luďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 no koukám, že si tu povídám zcela sám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 no koukám, že si tu povídám zcela sám.... jj,ale jde ti to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 no koukám, že si tu povídám zcela sám.... Aspoň se s nikým nepohádáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 já a hádat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 No možné je všechno Ne, to jsme jen tak plácnul abych tu něco napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 hele mrtvoly, neznamená, že když je venku hnusně, že budete chrápat a flákat se... Krtek třeba píše pořád, akorát be tady, ale sms... Jsem četl jsho sms jeho drahé polovičce, cituju : "Miláčku jedu rychlíkem s plným pytlíkem " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Mně je toho Krtka už normálně líto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 no to víš, že jo..celej říčnej furt něco psat... je vidět, že máš málo práce, že furt rypeš...tam jdi dělat vjezd před barák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Krtku, to chce klidek...Ludan to tak nemysli. Jen zertuje preci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 no jenom, aby se mu z toho žertování nerozbilo okýnko na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 vjezd bych potřeboval ale nejsou volně ruce a eura A okýnko už je taky zavřené a dokonce jde i otevřít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 a ty jsi digitální dítě, že nemáš ručičky bo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Kam na ty hlášky chodíš Krtku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 mám na to hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 btw..Pajku víš jak jsem ti říkal o tom typkovi co vyměnil tu oranžovou tygru za tu Alfu?....ten blb už má zas rozstřelenej nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 mám na to hlavu tady něco smrdí.... samochvála nebo namyšlenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 btw..Pajku víš jak jsem ti říkal o tom typkovi co vyměnil tu oranžovou tygru za tu Alfu?....ten blb už má zas rozstřelenej nárazník Kdo umí, ten umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 a kdo neumí ten vozí kočárek... Tak Krtku opatrně protože taková svatba v Dolanech by byla drahá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 ...stačí kapka a jsi taťka...známe...a od toho vymysleli "sranda prášky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 je vidět, že Tě maminka s tatínkem dokonale poučili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 mám na to hlavu Tak jestli tomu dobre rozumim, mas hlavu na same hlouposti. JO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.