Luďan Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 jo jo, je to tak lehnout si do postele a spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 jj, přesně, hned bych šla spát, ale nemůžu, protože mám dnes naplánované ještě nějaké činnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 jak přijdu z prace tak se vypovidam a pochlubím..ted mizim..paček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Zdravím, tak sem dorazil dom dneska nevim jak u vas ale u nas bylo dnes krasne, pro me idelani pocasi :)nefouka, 15 stupnu sviti slunicko, ja sem spokojeny. Jinak o poledni pauze sem skaknul podivat jak pokracuji prace na mem aute, a turbo uz je vevnitr, vsechno nerez vedeni k IC je pripravene na finalni svareni - takze jeste protahnout vedeni budiku na EGT a TB, slozit a mistr FUN muze zacit ladit .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 u mě to vypada tak, že mám konečně vyměněny brzdy, natřeny třmeny a vypada to :prc: a ještě lip brzdí jinak mi zas přišla pošta tak o vikendu zase akce v garaži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Krtku , toz kde jsou fotky tech brzdicu??? Ja jsem pro zmenu v pr....bo jak jsem menil vcera brzdy tak jsem v tehlici urval zavit a je to v haji. musim dat druhou tehlu a lozisko , toz to me teda nas..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 počkej počkej ještě jsem se k tomu nedostal...ted tu řeším další ukrutnej technickej problem...nevim jakym zpusobem se instaluje to přední logo do masky...samolepka to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 (editace) To logo Ti z toho stejne neudela raketu... Editováno: 5. Říjen 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 ja vim, že...ale zase bude chvilku spokojenej, že tam mám něco novyho...znáš to jinak tady máš ty brzdy fotil jsem narychlo bo nebyl čas a už skoro ani světlo http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1273768 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 koukám, že jste všichni makali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 (editace) Hoblík : Ahoj, byl jsem se dneska kouknout taky v tom Bohumíně a poptat na svoje auto. Tvoje jsem zahlídl v garáži na kanále Chtěl bych taky něco, ale jak jsem slyšel ty sumy, co bych musel investovat, tak jedno už vím jistě,letos to stopro ani nezačnu Editováno: 5. Říjen 2009, autor: Luďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Krtku, Ty se nám ale nějak rozjel už se těším na víkend, až si to opět očumím Bruno tak to opravdu nase.. člověk tomu chce pomoct a ono se to ještě více pos... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 to víš.....splatky skončily...tak se možu rozšoupnout.. tedka dodělam to co mam doma poházený a pak se zase utlumím...vánoce na krku...chcu našim(sobě) koupit novou televizu..musim šetřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Ludan : jojo chudak tam na kanale ceka uz 14 dni .) U tebe bude jednodusi sehnat ASZ motor komplet, a prehodit to, nalit soft a budes mit 170 poniku a klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 No nevím, jak jsem ho poslouchal Docela mě odrazoval, jak házel ty cifry na stůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Nahod cifry at se pobavim .)klidne pres SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 a to je jen začátek kde je teprve ostatní věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 No jak to tak vidím,skončím asi u obdivování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 bré deň....kde jste kdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Dobrý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 hej tady je fakt mrtvo...mi ještě řekněte, že někdo pracujete.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 to víš krtku, práce šlechtí Bez práce nejdou brzdy, volanty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 ale prd..."práce šlechtí, ale my tady šlechtice nepotřebujeme" " k práci se stav vždy tak, aby se měli i ostatní kam postavit" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 to je dobrý, něco na tom bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 tady těch bodů bylo myslim 10, ale většinu jsem zapomněl...pak bylo ještě... "práce, která se neudělá do 30dnů sama si nezaslouží tvé další pozornosti" "co můžeš udělat dnes, můžeš udělat i zítra a pokud to uděláš poztří tak máš 2dny volna" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.