Luďan Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 To už zase všichni spíte, či konáte manželské povinnosti??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Taky si říkám proč tady furt nikdo není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Ta mládež dneska nic nevydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Přesně tak, měli by si vzít příklad z nás, co tady v hospodě jsme vždycky až do noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Přesně tak, měli by si vzít příklad z nás, co tady v hospodě jsme vždycky až do noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 No jo no, co naděláme Taky jdu teda spát, abych zítra mohl vydělávat Nevím na co dřív... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 my slušní lidé chodíme spát a vstáváme se slepicema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Ty jsi taky ženatý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 no to teda nejsem....já mam na to čas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 to já už jsem podruhé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 já si takovej luxus jako je ženská a auto nemožu prozatím dovolit...zůstávám skromný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 No když píšeš, že spíš i vztáváš se slepicema, jsem myslel,že máš doma harém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 možná se to až k vám nedostalo, ale slepice je domácí drůbež a snáší vejce...a když se řekne, že chodíš spat se slepicema tak to znamená velmi brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 jednou i na Tebe dojde Woody už dávno jsem se Tě chtěl zeptat na Tvůj avatar, chci taky takový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Ten není na prodej, udělej si svoji fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 na mobilu těžko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Tak uz jsem dal do srazu tech par fotecek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 dobrééé je jich pár, ale pěknych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Jj, co diody, už svítí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Ahoj vespolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Ahoj Kolik bylo u Tebe stupňů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 7,5 :)zatim dobre , vlocky nehrozi ale bojim se ze rano to bude mozna jinaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Jj, co diody, už svítí??? Jeste ne, zatim jsem jeste dneska delal notebook , uz byl po smrti a taky v nem bylo par trojanu. Tez si asi svevolne navysoval koniky. zitra mam v planu dodelat ten jeden brzdic a silne premyslim o tom prezouvani na zimaky . To co jsem videl ve zpravach, toz kalamita. No a pak jak bude chvilka toz se do teho pustim. A co Ty,uz jsi prlachl ten zamek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Ani nemluv, doufám, že to ještě zítra vydrží Jinak auto mazec, to tlumení bomba, vlastně všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Dneska nějak opět nebyl čas, navíc v noci jedu do polska, takže zítra taky nic. Ty gumy asi budou třeba brzy, jak tak koukám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.