Říjen 18, 200915 r Žehlit nic nemusím,a pokud se mi bude zítra chtít tak si zrobím diodky do přední kapoty
Říjen 18, 200915 r Není,,jo jinak ten obchod je otevřený do 17hod.A metr pry stojí 470kč.Tož jsem zvědavý
Říjen 18, 200915 r super, zítra tam skočíme, jen nevím, jak to všechno stihnu, mám toho celkem doooost
Říjen 19, 200915 r já jak nespím min. 9hodin denně tak jsem nesvuj...o víkíendu nemám problem i 11hodin
Říjen 19, 200915 r Ahojte :)nejak sem tady na to zapomel :)jak zijete lidi ? Ludan : copak to tvorite ? co to bude ?jak slysim svetylka, blikatka a ruzne takove hracky tam sem jedno velke ucho
Říjen 19, 200915 r pan Funes, mimo jiné můj švagr mi dělal pár diod dovnitř, mám je v kufru, na spztce, pátých dveřích, pod nohama, místo origoš světýlek v lampičkách a ještě chco do dveří, jak to má superb, když otevřeš dveře
Říjen 19, 200915 r Ja chci taky osvetlit :)nekdy bych se stavil na cumendu jak to vypada jestli by to slo panove .)
Říjen 19, 200915 r Čus Luďane,a další bando.. Luďan kapota je za mnou,ještě natahat druty,a hodid origo deku.
Říjen 19, 200915 r Tomáši žádný problém, mobily máme, kdykoliv... Stejně mám ještě plno otázek Funesi, koukám, že jsi to vzal hopem luxus, jak to šlo?
Říjen 19, 200915 r Zatím mi to připada stejne,jak před tím,uvidím jak se tam dá ještě ten orginal,jinak pakarna...
Říjen 19, 200915 r Uz mam zimni look .)takze uz dojedu kamkoliv :)snad Jak budete neco kutit v teple v garazi, dejte vedet sjedu se na vas koknout .)
Říjen 19, 200915 r no s tou teplou garáží je problém, bud je teplá, ale nejde tam vjet nebo studená, ale dostaneš se tam Zatím to ale jde, jak je vidět, pan Funes je klasa
Říjen 19, 200915 r no s tou teplou garáží je problém, bud je teplá, ale nejde tam vjet nebo studená, ale dostaneš se tam Zatím to ale jde, jak je vidět, pan Funes je klasa No nevím jestli se dostane do mojí garaže,musel bych uřezat plot.Ta fotka nějak nefunguje...
Říjen 19, 200915 r Bruno : Toz se stav ne ? Co vy na to panove nedame uprostred tydne nejake male rande ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.