Luďan Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 no já nevidím žádný problém kde a kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Bruno,co ty už maš vyndané světlo a vymyslíš uchycení diod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 no ja bych se nekam za Vama zastavil, ale v tydnu mi to moc nevyhovuje. v patek by to mozna i slo. no nevim, nebo na vikend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 streda ? odpo cca. po 16 hod ? pokud pocasi Ok tak nekde venku, pokud spatne tak nekde v ukrytu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 V sobotu mame sraz z octaviaclubu v havirove :)takze to nemohu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Bruno,co ty už maš vyndané světlo a vymyslíš uchycení diod? Zatim jsem nemel cas se pustit do svetylka, dneska jsem jeste delal totebook. nejak se mi to ale stale nepozdava, musim to jeste doladit a pak jak bude trochu nuda vrhnu se na to svetlo. To jsem si vsim ze ty fotky tady nejdou. to musis poslat treba na e-mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 já jsem schopný skoro kdykoliv, přizpůsobím se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 tak ja krome te soboty taky .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 No ja uz letim do postele a na film...Zitra to probereme. A uvidime kdy a kde si dame srazek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Zatim se tu mejte a moc neponocujte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Jsem rád, že už nás je více v okolí, víc hlav víc ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 No tak uvidime na zitra ci se na necem dohodnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Dohodneme jinak koukal jsem na ¨Tvoje video, to zrychlení je bomba a to tlumení musela být fakt makačka, ale výsledek stojí za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Tlumeni mi ani nemluv.... :)jak si na to vzpomenu tak dostavam tik do prstu na rukou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 ten sraz v Havířově je ok? kolik cca lidí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Jo tak cca 10-15 lidicek je to pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 už jsem tam a koukám, že docela sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 No nic, jdu do hajan, dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 opět se tu objevuju jako první já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 jako vy tady do té hospody taky myslím chodíte jak do houslí co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Čest práci soudruzi To víš krtku, my pracanti náhodou jsem dneska opět najel 450km...¨ Kde jste všici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Čest práci soudruzi To víš krtku, my pracanti náhodou jsem dneska opět najel 450km...¨ Kde jste všici? Ty woe,to je můj měsíční nájezd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 to já najedu za měsíc a to se musím hodně snažit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Baška, Ostrava okolo komína, Olomouc okolo komína, Šumperk okolo komína, Olomouc okolo komína, Ostrava okolo komína, naložit Asana a domů okolo komína-po městě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 proč je to zrovna okolo komína?..to je takovej divnej vyraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.