Říjen 19, 200915 r no ja bych se nekam za Vama zastavil, ale v tydnu mi to moc nevyhovuje. v patek by to mozna i slo. no nevim, nebo na vikend.
Říjen 19, 200915 r streda ? odpo cca. po 16 hod ? pokud pocasi Ok tak nekde venku, pokud spatne tak nekde v ukrytu
Říjen 19, 200915 r Bruno,co ty už maš vyndané světlo a vymyslíš uchycení diod? Zatim jsem nemel cas se pustit do svetylka, dneska jsem jeste delal totebook. nejak se mi to ale stale nepozdava, musim to jeste doladit a pak jak bude trochu nuda vrhnu se na to svetlo. To jsem si vsim ze ty fotky tady nejdou. to musis poslat treba na e-mail.
Říjen 19, 200915 r No ja uz letim do postele a na film...Zitra to probereme. A uvidime kdy a kde si dame srazek.
Říjen 19, 200915 r Dohodneme jinak koukal jsem na ¨Tvoje video, to zrychlení je bomba a to tlumení musela být fakt makačka, ale výsledek stojí za to
Říjen 19, 200915 r Tlumeni mi ani nemluv.... :)jak si na to vzpomenu tak dostavam tik do prstu na rukou...
Říjen 20, 200915 r Čest práci soudruzi To víš krtku, my pracanti náhodou jsem dneska opět najel 450km...¨ Kde jste všici?
Říjen 20, 200915 r Autor Čest práci soudruzi To víš krtku, my pracanti náhodou jsem dneska opět najel 450km...¨ Kde jste všici? Ty woe,to je můj měsíční nájezd
Říjen 20, 200915 r Baška, Ostrava okolo komína, Olomouc okolo komína, Šumperk okolo komína, Olomouc okolo komína, Ostrava okolo komína, naložit Asana a domů okolo komína-po městě
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.