funes30 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Baška, Ostrava okolo komína, Olomouc okolo komína, Šumperk okolo komína, Olomouc okolo komína, Ostrava okolo komína, naložit Asana a domů okolo komína-po městě Čus ja to mam podobné,Hrabůvka-Hrabova garaž a zpět do Hrabůvky,taky náročné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 proč okolo komína? Bo jsem z Ostravy A to mě ještě stihla zastavit paní policistka naštěstí byla v pohodě a nechala mě dále pokračovat bez újmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Funes : Ano skoro jako já 4,5km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Funes : Ano skoro jako já 4,5km no byla to dřina tolik kilometrů,ale co už,už mám diodky na kapotě pro osvětlení motoru,a ty nééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Heleeee, já mám technickou a Ty ještě neeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 tak si to tady vyříkejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Ludan: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 za diody se můžeme domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Uvidíme jak zítra dopadneš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 No tak co povite noveho? Jak jsem cet toz Ludan chodi kajsik vymetat kominy a Funes pise ze 4,5km byla drina...toz to typuju ze to auto tlacil a mozna i do kopce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 No tak co povite noveho? Jak jsem cet toz Ludan chodi kajsik vymetat kominy a Funes pise ze 4,5km byla drina...toz to typuju ze to auto tlacil a mozna i do kopce. Čau Bruno,auto jezdí jak má,zítra jde na STK,tak jsem zvědavý jak dopadne... Diody mam už i v přední kapotě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 A Bruno chodí po návštěvách a nebere telefony Kdo ví, co vůbec dělal...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Jak s tím nasím minisrazem??? Kdy a kde to spácháme? Ještě nám tu chybí pan Hoblík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 No to jsi teda borec, jeste ze ty diody nestoji jen korunu, to uz by jsi mel snad podsvicene cele auto i ze spoda . toz se musis pochlubit nejakou fotkou, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Jak s tím nasím minisrazem??? Kdy a kde to spácháme? Ještě nám tu chybí pan Hoblík No to ja vubec netusim, jednak me nenapada kaj si ten srazek udelame a v kolik hodin, bo ja jsem doma az kolem te 15 hod a cesta tam do vasich koncin bude trvat cca hodku. A co zajit na to jidlo do Olmika? treba o vikendu? To zase nemuze hoblik co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 No to jsi teda borec, jeste ze ty diody nestoji jen korunu, to uz by jsi mel snad podsvicene cele auto i ze spoda . toz se musis pochlubit nejakou fotkou, Fotky radší ne,Luďan by záviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Hoblik je tady :)no tak klidne se muzeme priblizit panu Brunovi .)ja mam zitra odpo volno, pokud se neco nevysere od 15 hod jsem ready .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 no teoreticky by to zítra šlo ale kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 A nechteli by jste si udelat ten obed v Olmiku o vikendu? Nebo ze by jsme si tam zitra zajeli primo na vecu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 O vikendu je uz jeden srazek pane Bruno :)muzete se klidne pridat v Havirove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 No ja znam v Havirove akorat šumbark, pak labuznika a budoucnost. Jinak to tam moc neznam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Bruno : s navigaci si nedelej starost, nekde dame scuka a dojedem spolu, ludan podle me taky pojede ze jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Bruno : s navigaci si nedelej starost, nekde dame scuka a dojedem spolu, ludan podle me taky pojede ze jo ? Me staci poslat jen odkaz na mapku , kde bude sipecka s presnym mistem konani, a tam uz pak trefim i kdyz to bude na druhem konci CR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Abych pravdu řekl, tak jsem se ještě ani nestačil zeptat, co bude o víkendu Ale pokud nic, asi joo V kolik to tam začíná a jak to tam chodí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 :-)no chodi to tam asi tak ze se sejde banda cca 10-15 lidicek, pokecame, sedneme ke stolu, a pijeme, zereme a kecame .) tendle sraz je primarne koncipovan jako kecacka u stolu, jelikoz venku uz to stoji za prd. ale treba ja tam jedu s zenou a autem :)nekteri totiz rikaj ze je to sraz bez aut kvuli alko..... Pizzerie se jmenuje Max . web : Hier Adresa tam je .)tak si to vygooglete .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.