Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Baška, Ostrava okolo komína, Olomouc okolo komína, Šumperk okolo komína, Olomouc okolo komína, Ostrava okolo komína, naložit Asana a domů :D

okolo komína-po městě :)

Čus ja to mam podobné,Hrabůvka-Hrabova garaž a zpět do Hrabůvky,taky náročné :smich:

proč okolo komína? :)

Bo jsem z Ostravy :D

A to mě ještě stihla zastavit paní policistka :) naštěstí byla v pohodě a nechala mě dále pokračovat bez újmy :)

Funes : Ano skoro jako já 4,5km :D

Funes : Ano skoro jako já 4,5km :D

no byla to dřina tolik kilometrů,ale co už,už mám diodky na kapotě pro osvětlení motoru,a ty nééééé :p

Heleeee, já mám technickou a Ty ještě neeee :D

tak si to tady vyříkejte :D

Ludan: kol2

za diody se můžeme domluvit ;)

Uvidíme jak zítra dopadneš...

No tak co povite noveho? Jak jsem cet toz Ludan chodi kajsik vymetat kominy a Funes pise ze 4,5km byla drina...toz to typuju ze to auto tlacil a mozna i do kopce. :_icon_smich2:

No tak co povite noveho? Jak jsem cet toz Ludan chodi kajsik vymetat kominy a Funes pise ze 4,5km byla drina...toz to typuju ze to auto tlacil a mozna i do kopce. :_icon_smich2:

Čau Bruno,auto jezdí jak má,zítra jde na STK,tak jsem zvědavý jak dopadne...

Diody mam už i v přední kapotě..

A Bruno chodí po návštěvách a nebere telefony :D Kdo ví, co vůbec dělal...? :)

Jak s tím nasím minisrazem??? Kdy a kde to spácháme? Ještě nám tu chybí pan Hoblík :)

No to jsi teda borec, jeste ze ty diody nestoji jen korunu, to uz by jsi mel snad podsvicene cele auto i ze spoda . :smich:

toz se musis pochlubit nejakou fotkou, :palec2:

Jak s tím nasím minisrazem??? Kdy a kde to spácháme? Ještě nám tu chybí pan Hoblík :)

No to ja vubec netusim, jednak me nenapada kaj si ten srazek udelame a v kolik hodin, bo ja jsem doma az kolem te 15 hod a cesta tam do vasich koncin bude trvat cca hodku. A co zajit na to jidlo do Olmika? treba o vikendu? To zase nemuze hoblik co?

No to jsi teda borec, jeste ze ty diody nestoji jen korunu, to uz by jsi mel snad podsvicene cele auto i ze spoda . :smich:

toz se musis pochlubit nejakou fotkou, :palec2:

Fotky radší ne,Luďan by záviděl :smich:

Hoblik je tady :)no tak klidne se muzeme priblizit panu Brunovi .)ja mam zitra odpo volno, pokud se neco nevysere od 15 hod jsem ready .)

no teoreticky by to zítra šlo :) ale kde?

A nechteli by jste si udelat ten obed v Olmiku o vikendu? Nebo ze by jsme si tam zitra zajeli primo na vecu?

O vikendu je uz jeden srazek pane Bruno :)muzete se klidne pridat v Havirove :)

No ja znam v Havirove akorat šumbark, pak labuznika a budoucnost. Jinak to tam moc neznam.

Bruno : s navigaci si nedelej starost, nekde dame scuka a dojedem spolu, ludan podle me taky pojede ze jo ?

Bruno : s navigaci si nedelej starost, nekde dame scuka a dojedem spolu, ludan podle me taky pojede ze jo ?

Me staci poslat jen odkaz na mapku , kde bude sipecka s presnym mistem konani, a tam uz pak trefim i kdyz to bude na druhem konci CR :smich:

Abych pravdu řekl, tak jsem se ještě ani nestačil zeptat, co bude o víkendu :)

Ale pokud nic, asi joo :)

V kolik to tam začíná a jak to tam chodí ?

:-)no chodi to tam asi tak ze se sejde banda cca 10-15 lidicek, pokecame, sedneme ke stolu, a pijeme, zereme a kecame .) tendle sraz je primarne koncipovan jako kecacka u stolu, jelikoz venku uz to stoji za prd. ale treba ja tam jedu s zenou a autem :)nekteri totiz rikaj ze je to sraz bez aut kvuli alko.....

Pizzerie se jmenuje Max . web : Hier

Adresa tam je .)tak si to vygooglete .)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.