Říjen 20, 200915 r Baška, Ostrava okolo komína, Olomouc okolo komína, Šumperk okolo komína, Olomouc okolo komína, Ostrava okolo komína, naložit Asana a domů okolo komína-po městě Čus ja to mam podobné,Hrabůvka-Hrabova garaž a zpět do Hrabůvky,taky náročné
Říjen 20, 200915 r proč okolo komína? Bo jsem z Ostravy A to mě ještě stihla zastavit paní policistka naštěstí byla v pohodě a nechala mě dále pokračovat bez újmy
Říjen 20, 200915 r Funes : Ano skoro jako já 4,5km no byla to dřina tolik kilometrů,ale co už,už mám diodky na kapotě pro osvětlení motoru,a ty nééééé
Říjen 20, 200915 r No tak co povite noveho? Jak jsem cet toz Ludan chodi kajsik vymetat kominy a Funes pise ze 4,5km byla drina...toz to typuju ze to auto tlacil a mozna i do kopce.
Říjen 20, 200915 r No tak co povite noveho? Jak jsem cet toz Ludan chodi kajsik vymetat kominy a Funes pise ze 4,5km byla drina...toz to typuju ze to auto tlacil a mozna i do kopce. Čau Bruno,auto jezdí jak má,zítra jde na STK,tak jsem zvědavý jak dopadne... Diody mam už i v přední kapotě..
Říjen 20, 200915 r Jak s tím nasím minisrazem??? Kdy a kde to spácháme? Ještě nám tu chybí pan Hoblík
Říjen 20, 200915 r No to jsi teda borec, jeste ze ty diody nestoji jen korunu, to uz by jsi mel snad podsvicene cele auto i ze spoda . toz se musis pochlubit nejakou fotkou,
Říjen 20, 200915 r Jak s tím nasím minisrazem??? Kdy a kde to spácháme? Ještě nám tu chybí pan Hoblík No to ja vubec netusim, jednak me nenapada kaj si ten srazek udelame a v kolik hodin, bo ja jsem doma az kolem te 15 hod a cesta tam do vasich koncin bude trvat cca hodku. A co zajit na to jidlo do Olmika? treba o vikendu? To zase nemuze hoblik co?
Říjen 20, 200915 r No to jsi teda borec, jeste ze ty diody nestoji jen korunu, to uz by jsi mel snad podsvicene cele auto i ze spoda . toz se musis pochlubit nejakou fotkou, Fotky radší ne,Luďan by záviděl
Říjen 20, 200915 r Hoblik je tady :)no tak klidne se muzeme priblizit panu Brunovi .)ja mam zitra odpo volno, pokud se neco nevysere od 15 hod jsem ready .)
Říjen 20, 200915 r A nechteli by jste si udelat ten obed v Olmiku o vikendu? Nebo ze by jsme si tam zitra zajeli primo na vecu?
Říjen 20, 200915 r No ja znam v Havirove akorat šumbark, pak labuznika a budoucnost. Jinak to tam moc neznam.
Říjen 20, 200915 r Bruno : s navigaci si nedelej starost, nekde dame scuka a dojedem spolu, ludan podle me taky pojede ze jo ?
Říjen 20, 200915 r Bruno : s navigaci si nedelej starost, nekde dame scuka a dojedem spolu, ludan podle me taky pojede ze jo ? Me staci poslat jen odkaz na mapku , kde bude sipecka s presnym mistem konani, a tam uz pak trefim i kdyz to bude na druhem konci CR
Říjen 20, 200915 r Abych pravdu řekl, tak jsem se ještě ani nestačil zeptat, co bude o víkendu Ale pokud nic, asi joo V kolik to tam začíná a jak to tam chodí ?
Říjen 20, 200915 r :-)no chodi to tam asi tak ze se sejde banda cca 10-15 lidicek, pokecame, sedneme ke stolu, a pijeme, zereme a kecame .) tendle sraz je primarne koncipovan jako kecacka u stolu, jelikoz venku uz to stoji za prd. ale treba ja tam jedu s zenou a autem :)nekteri totiz rikaj ze je to sraz bez aut kvuli alko..... Pizzerie se jmenuje Max . web : Hier Adresa tam je .)tak si to vygooglete .)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.