Luďan Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Ten zítřek by nemusel byt zlý Funesi můžeš? Nemáš nic v plánu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 a kde panove ? u prehrady v basce jak bude good pocasi ? nebo nejake lepsi mistecko mate ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 přijedu kamkoliv chtělo by to někde na půl cesty, ať to Bruno nemá daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 No kdyz pojede Bruno tak klidne se s nim muzem scuknout treba nekde v Jicine :)pokud vsak nepojede tak to dame komorne zase pod horama ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 No ja nevim kde to je na pul cesty, nemam tucha ani kde presne zijete a jak je to daleko. Tak neco vymyslete a napiste. Luda to ma zmapovane v cele CR kolem vsech kominu. Tak ja uz musim jit zalehnout, vymyslete to mist o a cas a napiste mi presne souradnice a cas, ja uz se na to zitra kouknu a pripadne na to misto dojedu. Jeste bych brzy rano napsal. Zatim se mejte. Nebo mi napiste zda pojedem na tu vecu.Ale jak rikam, lepsi by to bylo nekdy o vikendu at je vice casu i na pokec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 ACH jooo bruno s tebou je to ale schwer podle me pul cesty mezi hranicemi a frydkem je jicin .) Ludan : ja mam odpo volno tak jak se bude neco kutit tak me prozvon a ja dojedu ja jdu uz cumet na telku na chvili a pak chrapat .) Tak dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 jasan, pokud pojede Bruno tak někde na půli cesty, pokud nee, tak třeba u přehrady nebo někde kdekoliv V koli hodin cca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Dobrou ospalci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Baška, Ostrava okolo komína, Olomouc okolo komína, Šumperk okolo komína, Olomouc okolo komína, Ostrava okolo komína, naložit Asana a domů okolo komína-po městě Jestli jezdíš do Olmika tak to protáhni do Kojetína aspon na kafé, nebo zajdeme třebe na oběd.....Néééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Tak kdyz y neprselo , muzu do toho Jicina dofrcet. Tak kolem 15:40 hod bych tam byl. Jeste ale nevim kde presne se sejdeme ja to tam moc neznam. ale znam tu benzinku. tady jsou souradnice. 49°36'11.94"N; 18°0'24.85"E zadej do vyhledavace v mape atlas. Toz tam treba dame srazek v 15:45hod. ok. A dnes, at tam necekam a nejsem tam sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Bruno : neni problem .)napisu Ludanovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 takže kdyby chtěl někdo ještě přijet, budeme v 15:40 na té benzínce. Z Frýdku máme sraz s Hoblikem na výjezdu z Frýdku, první pumpa za městem směrem na Jičín v 15:15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Cau chlapi, tak jak jste dojeli ?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Toz byljsm doma raz dva, jak jsem se nabudil tim Tvojim vykonem toz jsem tomu slapl na pedal... koukal jsem na to vydeo. a je to uplne v haji, neco jsem tam mel blbe nastavene a nejde to pomalu ani vydet. No to me teda nastvalo. Priste se ale polepsim a vemu kameru. Jinak fakt brutalni svezenicko. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Bruno : tak to je skoda, a tak sem se snazil podat s molikem profesionalni vykon .)snad priste to vyjde lepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 My dojeli v pohode, jen ten start byl nějaký divný, 3 litry jsou 3 litry Tomášovi to jede fakt luxusně, neměl jsem vůbec žádnou šanci, prostě maras Bruno má nový diody, další hračička Jen já nemám nic nového, jen kilometry ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 No a kdy uděláme další sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 já se z vás posesouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Ludan : Ty mas pokazde kdyz nekde zastavis neco noveho krome kilometru, jsi zapomel na tu vodu, vis jakou musi mit z ni motor radost ? ale ted vazne, to si tomu dal po ceste tak pohulit ze se mu nechtelo startovat ?ja sem jel domu pomalu jak zelva, sem si rikal ze me jiste nekde dostihnes a ty nikde tak sem se aj bal jeslti se ti neco neprihodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 My jeli pomalu, málo vody navíc jsme jeli na Ostravu, Funes tam bydlí. Nemohl jsem nastartovat, docela jsem se vylekal, asi nějaký podtlak či co. No to víš, dal jsem mu zabrat, už na to není zvyklý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 kua to video me ale fakt stve...Tomas s tim letel jako na nejakem zavode. Opravdu se snazil aby to jelo co nejluxusneji. Ludo, zavcasu to nechej opravit, nebo se neco muze podelat jeste vic. Muze se naplnit valec vodou a je prusvih jako das...nevim co se presne muze stat ale muze to v motoru nadelat asi poradnou paseku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no jo no, když ony nejsou teď prachy... Ale musím něco vymyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 vyřeš to jak správnej elektrikář!!!...omotej to izolepou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Fotky jsem hodil do lokalnich srazu. Jsou jen tri a foceny jen prdelky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 sexy prdelky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.