Krtek6 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 zdá se mi to bo má Luďan nalešteny auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Jrn maličko umytýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 No jo Ludan se snazil aby bylo tez pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no já se dneska taky činil..jsem to oplachl a schoval pěkně do garáže na stavbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Já se snažím pořád manželka by mohla povídat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Tak tak Ludo, radsi nejake reseni nez zadne, pokud uz je to v takove fazi. Mozna by nebylo od veci prehodnit stav veci, a sehnat ATD v dobrem stavu, prcnout to tam a mit klid. s ATD se da taky sikovne na 170ps dostat, a cena nebude takova hroziva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Taky už mě to napadlo Jenže to bych musel ustoupit od svých snů... Uvidím, zítra zkusím něco vymyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Ludan : a nebo se uplne zblaznit a sehnat mladsi auto s pohodovym zakladem, treba octu ASZ, v nemecku uz se da dobry kousek splasit za celkem dobre prachy. nebo neco jineho golfika, boru nebo tak neco. jelikoz ja se bojim ze do tveho auticka uz budes sypat fakt fest . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 To nee, na to ji mám moc rád Musím ji spravit a upravit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Kdybych nebyl zaryty skodovkar tak bych tehdy bral todle, dneska toho obcas lituju vzhledem k 4X4 KUK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no jo no, když já jsem taky jen na škooodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ja bych bral 4x4 ku permanent, nejak to do toho auto dostat, byl bych happy, ale ne za cenu ze auto bude pak uz neprodejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no právě, čtyřkola je super, ale nikdy nepojede jako dvoukola, moc těžká... Na zimu ale bomba, bratranek ji má, octu2 a spokojenost, jen líná jak veš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 No tezky uz sem :)takze 100 kilo sem 100 kilo tam .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 takže přístí Tvoje auto bude 4kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Urcite uz jo ..... a asi uz zbehnu pokud pujde vse dobre od skodovky, pokud se teda motor 3.0TDI nenastehuje pod jejich kapoty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 takže čtyři kruhy, rozumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Kluci sorry že vám do toho skočím ale jestli 4 kola tak jedině Subaru Můj názor.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Subaru fajn na jizdu, ale na pohodli a vzhled, eeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Chvili sem uvazoval o Suburu Forester XT ..... trosku si s tim pohrat...ale upustil sem od toho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 subaru jedině staré sti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Chvili sem uvazoval o Suburu Forester XT ..... trosku si s tim pohrat...ale upustil sem od toho.. Forester vůbec ,jezdí ke mě na servis a to je hroznej žebř. Ale tak Impreza WRX STi s 280hp to je o něčem jiném. Vyzkoušeno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 takže čtverka nebo šestka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ja sem jednou mel moznosti jet v Lanceru EVO 6 myslim tehdy, nevim pro jakou skupinu byl upraveny (vzpominam) N, a to byla jizda , 160 po lese po sutrech a mezi stromama, byl sem velmi posran ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Ludan : 6tka .)4tka je strasne mala vevnitr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.