Říjen 2, 200915 r No a ja furt, ze mi prijdes hrozne povedomej...uz je mi to jasny!!!! Starci na chmelu. Upraveno Říjen 2, 200915 r od bruno128
Říjen 2, 200915 r Luďan: ahoj Jinak měli by jste někdo vymyslet, o čem se bude kecat, protože je tady nějak nuda
Říjen 2, 200915 r No a ja furt, ze mi prijdes hrozne povedomej...uz je mi to jasny!!!! Starci na chmelu. pro mě mnoho a mnoho let je cca 10 :-)))...takže to tak davno zase není...ale je na co vzpomínat...
Říjen 2, 200915 r Tak to já zítra jedu, jako každou sobotu, nakupovat do Kauflandu zase spoustu jídla na celý týden... No a co zbytek sobotního dne a v neděli budu dělat netuším
Říjen 2, 200915 r nebo nějaký výlet, určitě máš plno nápadníku, navíc po srazu minimálně 5 na každím prstu
Říjen 2, 200915 r ramatikl: čau Luďan: jj, nápadníky mám ale žádný mě na výlet ještě nepozval :smich: Upraveno Říjen 2, 200915 r od Mmisari
Říjen 2, 200915 r Na houby,mám nemocenskou a nemůžu se pořádně nažrat,podezření na salmonelu,čekám na výsledky,jestli jo nebo ne
Říjen 2, 200915 r Tak to Ti vůbec nezávidím, jídlo je můj velký koníček a proto vypadám tak jak vypadám
Říjen 2, 200915 r Ano prosím, je to slečna, vypadá na 15 ale je ji více Jak se to kluci zer srazu dozvěděli, málem se roztrhli No jo no, hezká holka...
Říjen 2, 200915 r No pro mně je jídlo taky koníček,ale já mám zase takové spalování,že nepřiberu ani kilo a vypadám jak by mi moje chudák manželka nedávala najíst
Říjen 2, 200915 r Luďan: i pro mě je jídlo velký koníček a to spíš u mě to podle toho tak vypadá ramatikl: zabloudila jsem na fórum, protože mám ráda Škodovky
Říjen 2, 200915 r Jestli budou výsledky ok tak už ve středu jdu makat,už máte termín pevný na ten srázek a kde?
Říjen 2, 200915 r Luďan: i pro mě je jídlo velký koníček a to spíš u mě to podle toho tak vypadá ramatikl: zabloudila jsem na fórum, protože mám ráda Škodovky Tak to tě jen a jen šlechtí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.