bruno128 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 (editace) No a ja furt, ze mi prijdes hrozne povedomej...uz je mi to jasny!!!! Starci na chmelu. Editováno: 2. Říjen 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Zdar moraváci a moravačko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Luďan: ahoj Jinak měli by jste někdo vymyslet, o čem se bude kecat, protože je tady nějak nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 No a ja furt, ze mi prijdes hrozne povedomej...uz je mi to jasny!!!! Starci na chmelu. pro mě mnoho a mnoho let je cca 10 :-)))...takže to tak davno zase není...ale je na co vzpomínat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 co kdo děláte o víkendu, když není sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 já vím nezadaní stodolní zadaní tv nebo hospoda internet, garáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Tak to já zítra jedu, jako každou sobotu, nakupovat do Kauflandu zase spoustu jídla na celý týden... No a co zbytek sobotního dne a v neděli budu dělat netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 leštit, vysávat můžes si vybrat, jestli svoje nebo zlatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 To já pojedu svojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 nebo nějaký výlet, určitě máš plno nápadníku, navíc po srazu minimálně 5 na každím prstu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Nazdar všem moravákům a moravačce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 (editace) ramatikl: čau Luďan: jj, nápadníky mám ale žádný mě na výlet ještě nepozval :smich: Editováno: 2. Říjen 2009, autor: Mmisari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 ramatikl: Hojec jak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 No ták svobodní klucííí, kdo bude prvníííí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Slečno nebo paní ty máš co za auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Na houby,mám nemocenskou a nemůžu se pořádně nažrat,podezření na salmonelu,čekám na výsledky,jestli jo nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 paní ještě ne, jsem slečna jinak mám Fiat Punto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Tak to Ti vůbec nezávidím, jídlo je můj velký koníček a proto vypadám tak jak vypadám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Jak si k nám zabloudila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Ano prosím, je to slečna, vypadá na 15 ale je ji více Jak se to kluci zer srazu dozvěděli, málem se roztrhli No jo no, hezká holka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 No pro mně je jídlo taky koníček,ale já mám zase takové spalování,že nepřiberu ani kilo a vypadám jak by mi moje chudák manželka nedávala najíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 co na sraz asi příští víkend nepřijedeš, co? Jo vlastně nemoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Luďan: i pro mě je jídlo velký koníček a to spíš u mě to podle toho tak vypadá ramatikl: zabloudila jsem na fórum, protože mám ráda Škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Jestli budou výsledky ok tak už ve středu jdu makat,už máte termín pevný na ten srázek a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Luďan: i pro mě je jídlo velký koníček a to spíš u mě to podle toho tak vypadá ramatikl: zabloudila jsem na fórum, protože mám ráda Škodovky Tak to tě jen a jen šlechtí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.