Říjen 21, 200915 r ja sem jednou mel moznosti jet v Lanceru EVO 6 myslim tehdy, nevim pro jakou skupinu byl upraveny (vzpominam) N, a to byla jizda , 160 po lese po sutrech a mezi stromama, byl sem velmi posran ..... Jo znám několikrát a nikdy se toho nemůžu nabažit... Je to krása. Třeba dnes jsme zkoušeli Hummera1 a těžké zklamání, takže není 4 kola jako 4 kola....
Říjen 21, 200915 r No to já byl s kámošem na haldě s vitarou, mazec co všechno s tím vyjel, kdyby se se mnou vsadil, jsem švorc
Říjen 21, 200915 r jo jo , přesně ta malá cabrio, jsem byl málem posranej Nic, jdu do postele, jsem hotový dneska, mějte se tu, dobrou
Říjen 22, 200915 r Ahoj, tak jsem dneska nenastartoval, umřela mi ráno baterka. Jezdil jsem celý den autem manželky, ted večer to zkusil a chytla potvora. Zítra musím pořešit baterku
Říjen 22, 200915 r Jo chytlo to, sice tak tak, ale chytlo, je teplo naštěstí, uvidím ráno zase, když ne, zkusím kabely.
Říjen 23, 200915 r kde jste všichni, čekám v autě na bratrance, mám chvíli čas, tak jsem myslel, že pokecám a ono tu nikdo není...
Říjen 23, 200915 r ja sem rad ze jsem doma, je patek a nemusim uz dneska nic delat, nikam jet a nic zarizovat :)budu se jen valet u telky a cumet na nejaky film ...
Říjen 23, 200915 r ja jsem kotil xbox ten Batman je mazec..mě to uplně chytlo... a za chvilku jdu na jedno pětipivo
Říjen 23, 200915 r To je slusnej vykon na patek. To jsi se teda musel cinit. Taky jsem najel par km a uz zase pisu z meho PC.
Říjen 23, 200915 r No to víš, že jsem se činil, hlavně na obědě Pánové, už vím, kde uděláme další sraz Bruno mi ukázal jednu hospodu, kde nosí takové porce, že všude okolo po zemi jsou hranolky a nikomu to tam nepřipadá nenormální Staří známí kunčafti se sází, jestli dotyčný tu porci sní nebo nee... Já ji nesnědl a to mi doma říkají všelijak
Říjen 23, 200915 r Tak jsem dneska opět najel dalších 353km čus pane,a kde jsi to najezdil prosim tě,co děláš zítra,nechceš se stavit budu tlumit prdélku...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.