Luďan Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 musel jsem ujet 7km, aby se to úplně zahřálo, už je to tady zase - ZIMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 Taky jsem uz posledne koukal ze to zahrati nejak trva, lekl jsem se ze nechce ukazovat teplota. a ono to bylo tou zimou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Ola amigos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 tadaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Je vidět, že je po sezoně, celkem tady na to dlabete Ještě, že mám na pár z Vás telefony a jezdím Vás navštěvovat to jediné Vás omlouvá pacholci jedni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 A za mnou nedojedeš ty jeden Luďane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 U Tebe budu teď chvíli parkovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 To je pravda ale doufám že dlouho ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 no to já doufám, že max 3 dny a 2 z toho víkendové No uvidíme, potřebuju teď před vánocema hodně makat, abych mohl konečně pak si plnit sny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 no to já doufám, že max 3 dny a 2 z toho víkendové No uvidíme, potřebuju teď před vánocema hodně makat, abych mohl konečně pak si plnit sny Tak fajn ze srazu to odvezem ke mě a já budu makat na 300% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 no i tak to můžeme udělat. Zítra zavolám, zatím hojec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Ahojte co se tady pece ? Ludane spust, citim tady nejake nove kone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Ahoj, nové koně nee, jen nová hlava, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Uz jsem dnes konecne prezul auto na zimaky....no zadna nadhera to teda neni , ale kdyz to musi byt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 no tos přezouval brzo...to já už měl přezuty myslim, když jsem jel za tebou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Já jezdím na zimách už třetí týden.. Bohužel cesty do horských oblastí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 no tos přezouval brzo...to já už měl přezuty myslim, když jsem jel za tebou... Ja to nechavam vzdy na posledni chvilku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 ¨já mám ještě letní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 ¨já mám ještě letní No jo pán je gurmán všechno nadoraz že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 jj, všechno dobré musí vydržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 jj, všechno dobré musí vydržet Někdy taky né. Mám pro Tebe dobrou zprávu vyhandloval sem pro Tebe nové žhaviče úplně grátis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 luxuuuus Jak Ty to děláš? To budu mít drahé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 luxuuuus Jak Ty to děláš? To budu mít drahé... Proč drahé říkal sem že jsou grátis... To víš stačí se jen dívat atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 hlavně at je to jen ta hlava a je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 hlavně at je to jen ta hlava a je OK Nemá tam co jiného být.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.