Říjen 31, 200915 r Taky jsem uz posledne koukal ze to zahrati nejak trva, lekl jsem se ze nechce ukazovat teplota. a ono to bylo tou zimou.
Listopad 1, 200915 r Je vidět, že je po sezoně, celkem tady na to dlabete Ještě, že mám na pár z Vás telefony a jezdím Vás navštěvovat to jediné Vás omlouvá pacholci jedni...
Listopad 1, 200915 r no to já doufám, že max 3 dny a 2 z toho víkendové No uvidíme, potřebuju teď před vánocema hodně makat, abych mohl konečně pak si plnit sny
Listopad 1, 200915 r no to já doufám, že max 3 dny a 2 z toho víkendové No uvidíme, potřebuju teď před vánocema hodně makat, abych mohl konečně pak si plnit sny Tak fajn ze srazu to odvezem ke mě a já budu makat na 300%
Listopad 2, 200915 r Uz jsem dnes konecne prezul auto na zimaky....no zadna nadhera to teda neni , ale kdyz to musi byt....
Listopad 2, 200915 r no tos přezouval brzo...to já už měl přezuty myslim, když jsem jel za tebou... Ja to nechavam vzdy na posledni chvilku.
Listopad 2, 200915 r jj, všechno dobré musí vydržet Někdy taky né. Mám pro Tebe dobrou zprávu vyhandloval sem pro Tebe nové žhaviče úplně grátis..
Listopad 2, 200915 r luxuuuus Jak Ty to děláš? To budu mít drahé... Proč drahé říkal sem že jsou grátis... To víš stačí se jen dívat atd
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.