Luďan Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Funes ho otestuje si myslím velice brzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Ja jsem to uz nekde videl nafoceny jak to tu kdosi lepil...vypadalo to moc dobre. me by mozna stacilo udelat jen zadni boky a podbehy, mam tam tu dvoji podlahu a uz i to je celkem dobre odhlucneni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Ja posledni dobou nestiham vubec nic , jak je ta tma tak brzy toz na nic neni cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Funes ho otestuje si myslím velice brzy Můsím hodně loupat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 nebylo to u Tomáše-Hoblíka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 A zase musim dat chvilku doma pokoj, furt jsou to nejake prkotiny a jeste jsem si tet koupil druhe zimni obute plechace 16'' koukal jsem na poklice a to bude dalsi litrik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 loupej loupej, chci to vidět-slyšet na vlastní oči a uši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 nebylo to u Tomáše-Hoblíka? mozna ze jsem to videl u nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 No jo no, je to pořád o tom samým.... PRACHY!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 loupej loupej, chci to vidět-slyšet na vlastní oči a uši V zimě to bude hotovýýýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Presne tak....Kdyz jsem jezdival makat ven, tak jsem veci jako jsou penize resit nemusel. Tady je to v tet v prcicich. Jeste musim prodat moje zimaky, najezdil jsem na nich sotva 1000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 To já taky ještě cca pred rokem prachy neřešil, co jsem chtěl, to jsem si koupil, za to ted.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Tak a ja se uz zase musim rozloucit, manzelka ceka s nastartovanym filmem. Tak se tu mejte a neco vykoumejte kde sehnat lovače at muzeme tunit bez omezeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Ja je řeším pořád a proto jsem si koupil sportku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Jo jo, zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Bruno čus,a nevymlouvej se pořád na ty filmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 ale no tááák Funesi, nech ho, at si užije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 jj....tak dobrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 ale no tááák Funesi, nech ho, at si užije jj,ja nic neřek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Ahoj panove jak zijete co noveho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Čest práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Dobrej vecir... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Tak co pane Hoblik , jak pokracujes s tim podsvitem? A co na tu zranicu, doufam ze pojedes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 no já dneska něco málo udělal okolo baráku, jinak se válím u netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Bruno říká, že kouká na filmy, ale zatím ve skutečnosti plní manželské povinnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.