Listopad 7, 200915 r Ja jsem to uz nekde videl nafoceny jak to tu kdosi lepil...vypadalo to moc dobre. me by mozna stacilo udelat jen zadni boky a podbehy, mam tam tu dvoji podlahu a uz i to je celkem dobre odhlucneni.
Listopad 7, 200915 r Ja posledni dobou nestiham vubec nic , jak je ta tma tak brzy toz na nic neni cas.
Listopad 7, 200915 r A zase musim dat chvilku doma pokoj, furt jsou to nejake prkotiny a jeste jsem si tet koupil druhe zimni obute plechace 16'' koukal jsem na poklice a to bude dalsi litrik.
Listopad 7, 200915 r loupej loupej, chci to vidět-slyšet na vlastní oči a uši V zimě to bude hotovýýýýýý
Listopad 7, 200915 r Presne tak....Kdyz jsem jezdival makat ven, tak jsem veci jako jsou penize resit nemusel. Tady je to v tet v prcicich. Jeste musim prodat moje zimaky, najezdil jsem na nich sotva 1000km
Listopad 7, 200915 r To já taky ještě cca pred rokem prachy neřešil, co jsem chtěl, to jsem si koupil, za to ted....
Listopad 7, 200915 r Tak a ja se uz zase musim rozloucit, manzelka ceka s nastartovanym filmem. Tak se tu mejte a neco vykoumejte kde sehnat lovače at muzeme tunit bez omezeni.
Listopad 8, 200915 r Tak co pane Hoblik , jak pokracujes s tim podsvitem? A co na tu zranicu, doufam ze pojedes?
Listopad 8, 200915 r Bruno říká, že kouká na filmy, ale zatím ve skutečnosti plní manželské povinnosti
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.