Listopad 8, 200915 r Funes konečně přišel na to, která auta jsou nejlepší Ve focus foru má jen o něco málo více příspšvků, než tady No jo no, je to v lidech
Listopad 8, 200915 r Ne jen v lidech , ale i v autech...Myslel jsem ze ho napadne to vymenit za nejakou poradnou znacku, treba..... ( Skoda ) ????
Listopad 8, 200915 r nene škodovku nechci ,a Luďo,do nových kol je zatím daleko Rozhod jsem se pro toto http://www.hificar.cz/montazni-material/in...vibration-pasta zítra obědnávám..
Listopad 8, 200915 r nene škodovku nechci ,a Luďo,do nových kol je zatím daleko Rozhod jsem se pro toto http://www.hificar.cz/montazni-material/in...vibration-pasta zítra obědnávám.. To je teda zajimave...No snad to bude pnit stejny ucel??? No hlavne se u toho tak nenadres.
Listopad 8, 200915 r No jsem taky zvědavý,jak to bude učelné tak s tím napatlam celé auto To by bylo dobre i na spodek vozu.
Listopad 8, 200915 r esteticky to být nemusí, nee? Stačí, když ro splní účel...stejně na to přijde koberec a plasty, nee?
Listopad 8, 200915 r ja nevim kdyz to delam tak chci at to i vypada, stejne mi pripada ze extra tadle pasta neni reseni, tlumici material na tedle bazi musi mit urcitou tloustku aby absorvoval zvuky a svou vahou branil chveni plechu a vytvarel z nich membranu, ktera hlavne prenasi zvuky pres plech do interieru. Ja proste na klasicke bitumenove platy nedam dopustit, spekuloval sem s timdle taky, davali to kluci co zkouseli DB Drag a pouzivali to tam kde uz nevedeli co narvat, tj. zvenku do narazniku, ruznych prohlubni v a dutych mist v karoserii a podobne. Ve dverich sem snad nikdy nevidel nic jineho co by makalo na 110% nez bitumen.
Listopad 8, 200915 r kazdy si nejak musi hrat pak aspon nezlobi tod me heslo .)a urcite to bude lepsi nez nic .)
Listopad 8, 200915 r Kdyby mu Hoblik nepoustel tu muziku, toz by tak posedlej nebyl... Nejakej zacarovanej je ten kluk od posledniho srazu v jicine. Uz ani nedela ledky, jen tlumeni a zase tlumeni. :smich:
Listopad 8, 200915 r ledek už tam taky má 3 prdele Ale fakt ho to začalo nějak moc bavit Hoblíku zkazil jsi ho
Listopad 8, 200915 r A ja sem videl ledky a zase se vrtam jenom v nich .)asi sme si vymenili posedlosti .)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.