Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Čus pane tlumič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Funes konečně přišel na to, která auta jsou nejlepší Ve focus foru má jen o něco málo více příspšvků, než tady No jo no, je to v lidech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Ne jen v lidech , ale i v autech...Myslel jsem ze ho napadne to vymenit za nejakou poradnou znacku, treba..... ( Skoda ) ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 no nevím Funes ted bude pomalu tunit úplně jiná kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 nene škodovku nechci ,a Luďo,do nových kol je zatím daleko Rozhod jsem se pro toto http://www.hificar.cz/montazni-material/in...vibration-pasta zítra obědnávám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 no pěkně, konečně jsi se rozhodl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 nene škodovku nechci ,a Luďo,do nových kol je zatím daleko Rozhod jsem se pro toto http://www.hificar.cz/montazni-material/in...vibration-pasta zítra obědnávám.. To je teda zajimave...No snad to bude pnit stejny ucel??? No hlavne se u toho tak nenadres. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 No jsem taky zvědavý,jak to bude učelné tak s tím napatlam celé auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 to potom bude limuzína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 No jsem taky zvědavý,jak to bude učelné tak s tím napatlam celé auto To by bylo dobre i na spodek vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 :-)no ja tu pastu nemam rad, nejde to s tim udelat esteticky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 esteticky to být nemusí, nee? Stačí, když ro splní účel...stejně na to přijde koberec a plasty, nee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Jasnacka...vsecno bude zakryte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 ja nevim kdyz to delam tak chci at to i vypada, stejne mi pripada ze extra tadle pasta neni reseni, tlumici material na tedle bazi musi mit urcitou tloustku aby absorvoval zvuky a svou vahou branil chveni plechu a vytvarel z nich membranu, ktera hlavne prenasi zvuky pres plech do interieru. Ja proste na klasicke bitumenove platy nedam dopustit, spekuloval sem s timdle taky, davali to kluci co zkouseli DB Drag a pouzivali to tam kde uz nevedeli co narvat, tj. zvenku do narazniku, ruznych prohlubni v a dutych mist v karoserii a podobne. Ve dverich sem snad nikdy nevidel nic jineho co by makalo na 110% nez bitumen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 no máš s tím zkušenosti, já nee, takže máš asi pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Tak at to zkusi, ja to beru z mojeho extremniho pohledu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 no já myslím, že tam určitě něco strčí, je tím poslední dobou přímo posedlý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 kazdy si nejak musi hrat pak aspon nezlobi tod me heslo .)a urcite to bude lepsi nez nic .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Kdyby mu Hoblik nepoustel tu muziku, toz by tak posedlej nebyl... Nejakej zacarovanej je ten kluk od posledniho srazu v jicine. Uz ani nedela ledky, jen tlumeni a zase tlumeni. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 ledek už tam taky má 3 prdele Ale fakt ho to začalo nějak moc bavit Hoblíku zkazil jsi ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 A ja sem videl ledky a zase se vrtam jenom v nich .)asi sme si vymenili posedlosti .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 každý chce to co nemá... Funes tlumení Hoblík ledky Luďan prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 A co ja??? Asi ze vseho neco. Hlavne asi prachy na poradny vykon motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 To je muj sen Tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Bruno rozhodl ses konečně, joo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.