Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Tomáši Ty nejsi vůbec náročný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 To by bylo opravdu svezenicko....no zpet na zem panove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 I kdybych mel zdechnout v praci tak si to poridim jednou :)nove stoji 120 000Eur ramcove, rok stare uz na mobile.de je za 70000 Eur jak bude dvoulete stat 40 000 EUR ... hmm hmm hmm, a hlavne muze to byt N1cka .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 ja se obcas priposiram se svojich 213 koni, a v porovnani se 730 jsem troskar nejvetsi .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 no jo no, když ono to už ale každý čeká. Kámoš má oranžové ST a každý ho provokuje a chce se honit. Jede mu to taky dobře a to tam má 270 kobyl... Můj sen je TDI okolo 250 kobyl ve fabii, rychle a nenápadně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 To bude neriditelne, a nepouzitelne, urcite ti to nekdo postavi jak zamavas prachama, ale na svezeni to bude strasne, to bude hrabat i na 5 tku. Na takove vykony uz je treba bezpodminecne 4x4, jinak si adept na truhlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Dobrá tedy, stačí mi 220 kobyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 vsak uvidis kazdopadne na to asi budes potrebovat jinou fabuli :)kapecke novejsi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 udělám to na téhle, jen co se trochu finančně vzpamatuju, mový motor a všechno okolo, jak jsme se bavili... Co Ty plánuješ ještě s motorem udělat, pokud to není tajný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 vyfuk je ted na rade :)kazdopadne to nechavam az bude trosku klidek jelikoz to vyzaduje opet par dni bez auta a kvalitni firma je az u Bratislavy co to dela....takze to trosku komplikuje situaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Aha, až tak daleko? Tady v blízkosti už nee? No jsem zvědavý, jdeš na to od podlahy, to se mi líbí, už ted to jede luxusně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Bohuzel na tu firmu jsou pozitivni reference a dela rucni praci, na zakazku jako moc vysoko uz to nepujde, jednak uz by to mohlo byt nebezpecne a jednak to uz i staci .)ja se vzdycyk dostanu do faze kdy uz mam dost a ta faze se zacina blizit .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 no asi bych to taky potřeboval 220 a jsem spokojený jak želva pak teda tuc tuc a styling Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Taky pekne pranicka :)ja jdu chrapat pane zitra vstavam tak at to zvladnu :)klidne dej vedet nekdy pres tyden jak bude hezky muzem zajit zase nekam pokecat ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 ok, ozvu se, klidně i Ty, když budeš mít čas dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Nazdár pánové,koukam že jste mě tu pěkně probrali ,no je pravda,že mě to trochu vzalo,a co si dám do hlavy,pak už to nemůžu vytlouct z hlavy : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Nazdar pane...Zabava na cizi ucet je vzdy ta nejlepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Jnj,to je mi jasné,ale ty jsi teď taky posedlý diodami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Trochu jo no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 (editace) Blbne to a pak se to tu ukaze 2x. Editováno: 9. Listopad 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Jnj,to je mi jasné,ale ty jsi teď taky posedlý diodami sehnal jsem nejake ty svetylka , jsenom nataham do kufru draty a vyriznu do plastu nejaky ten otvor , nacvakam je tam a bude kufr nasvicenej jako prae... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Tak to jsem zvědavý jak to bude vypadat,ale ještě by to chtělo ty diody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 No to by chtelo... Dnes jsem cekal na Ludana a on nikde. Co si tet pocnu...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 No to nevím kde se fláka,ale diody mám ještě doma nachystane,tak snad je nezapomene,jak za tebou pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 a zkoušeli jste si někdo namontovat do kufru nějaky světlo z baumaxu?...ted tam mají nějaky ve slevě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.