Listopad 8, 200915 r I kdybych mel zdechnout v praci tak si to poridim jednou :)nove stoji 120 000Eur ramcove, rok stare uz na mobile.de je za 70000 Eur jak bude dvoulete stat 40 000 EUR ... hmm hmm hmm, a hlavne muze to byt N1cka .)
Listopad 8, 200915 r ja se obcas priposiram se svojich 213 koni, a v porovnani se 730 jsem troskar nejvetsi .)
Listopad 8, 200915 r no jo no, když ono to už ale každý čeká. Kámoš má oranžové ST a každý ho provokuje a chce se honit. Jede mu to taky dobře a to tam má 270 kobyl... Můj sen je TDI okolo 250 kobyl ve fabii, rychle a nenápadně
Listopad 8, 200915 r To bude neriditelne, a nepouzitelne, urcite ti to nekdo postavi jak zamavas prachama, ale na svezeni to bude strasne, to bude hrabat i na 5 tku. Na takove vykony uz je treba bezpodminecne 4x4, jinak si adept na truhlu.
Listopad 8, 200915 r vsak uvidis kazdopadne na to asi budes potrebovat jinou fabuli :)kapecke novejsi :-)
Listopad 8, 200915 r udělám to na téhle, jen co se trochu finančně vzpamatuju, mový motor a všechno okolo, jak jsme se bavili... Co Ty plánuješ ještě s motorem udělat, pokud to není tajný?
Listopad 8, 200915 r vyfuk je ted na rade :)kazdopadne to nechavam az bude trosku klidek jelikoz to vyzaduje opet par dni bez auta a kvalitni firma je az u Bratislavy co to dela....takze to trosku komplikuje situaci
Listopad 8, 200915 r Aha, až tak daleko? Tady v blízkosti už nee? No jsem zvědavý, jdeš na to od podlahy, to se mi líbí, už ted to jede luxusně
Listopad 8, 200915 r Bohuzel na tu firmu jsou pozitivni reference a dela rucni praci, na zakazku jako moc vysoko uz to nepujde, jednak uz by to mohlo byt nebezpecne a jednak to uz i staci .)ja se vzdycyk dostanu do faze kdy uz mam dost a ta faze se zacina blizit .)
Listopad 8, 200915 r no asi bych to taky potřeboval 220 a jsem spokojený jak želva pak teda tuc tuc a styling
Listopad 8, 200915 r Taky pekne pranicka :)ja jdu chrapat pane zitra vstavam tak at to zvladnu :)klidne dej vedet nekdy pres tyden jak bude hezky muzem zajit zase nekam pokecat ahoj
Listopad 9, 200915 r Nazdár pánové,koukam že jste mě tu pěkně probrali ,no je pravda,že mě to trochu vzalo,a co si dám do hlavy,pak už to nemůžu vytlouct z hlavy :
Listopad 9, 200915 r Jnj,to je mi jasné,ale ty jsi teď taky posedlý diodami sehnal jsem nejake ty svetylka , jsenom nataham do kufru draty a vyriznu do plastu nejaky ten otvor , nacvakam je tam a bude kufr nasvicenej jako prae...
Listopad 9, 200915 r No to nevím kde se fláka,ale diody mám ještě doma nachystane,tak snad je nezapomene,jak za tebou pojede.
Listopad 9, 200915 r a zkoušeli jste si někdo namontovat do kufru nějaky světlo z baumaxu?...ted tam mají nějaky ve slevě...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.