Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

I kdybych mel zdechnout v praci tak si to poridim jednou :)nove stoji 120 000Eur ramcove, rok stare uz na mobile.de je za 70000 Eur jak bude dvoulete stat 40 000 EUR ... hmm hmm hmm, a hlavne muze to byt N1cka .)

Vloženo

no jo no, když ono to už ale každý čeká. Kámoš má oranžové ST a každý ho provokuje a chce se honit. Jede mu to taky dobře a to tam má 270 kobyl...

Můj sen je TDI okolo 250 kobyl ve fabii, rychle a nenápadně :)

Vloženo

To bude neriditelne, a nepouzitelne, urcite ti to nekdo postavi jak zamavas prachama, ale na svezeni to bude strasne, to bude hrabat i na 5 tku. Na takove vykony uz je treba bezpodminecne 4x4, jinak si adept na truhlu.

Vloženo

udělám to na téhle, jen co se trochu finančně vzpamatuju, mový motor a všechno okolo, jak jsme se bavili...

Co Ty plánuješ ještě s motorem udělat, pokud to není tajný?

Vloženo

vyfuk je ted na rade :)kazdopadne to nechavam az bude trosku klidek jelikoz to vyzaduje opet par dni bez auta a kvalitni firma je az u Bratislavy co to dela....takze to trosku komplikuje situaci

Vloženo

Bohuzel na tu firmu jsou pozitivni reference a dela rucni praci, na zakazku :) jako moc vysoko uz to nepujde, jednak uz by to mohlo byt nebezpecne a jednak to uz i staci .)ja se vzdycyk dostanu do faze kdy uz mam dost a ta faze se zacina blizit .)

Vloženo
Jnj,to je mi jasné,ale ty jsi teď taky posedlý diodami :_icon_smich2:

sehnal jsem nejake ty svetylka , jsenom nataham do kufru draty a vyriznu do plastu nejaky ten otvor , nacvakam je tam a bude kufr nasvicenej jako prae... :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...