Luďan Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 (editace) Čest práci soudruzi Dneska jsem jezdil jen okolo komína, ale zítra nejpozději ve středu je máš Bruno doma Editováno: 9. Listopad 2009, autor: Luďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 ja si dam zitra jeden maly maraton, praha a zpet moc se mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Nazdárek jsk pak se všichni máte? Já na nic moc práce a málo času sem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Ahoj, já taky nic moc, navíc to počasí, chčije a chčije... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Nazdar bando. Tez se mam uplne, nic moc...dnes nam menili okna a tak jsem celej den makal a zrovna jsem si sedl k notesu . Zitra me ceka dalsi prace, manzelka chce vymalovat celej bejvak. no ma co delat aby vsechno stihla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Čest Bruno To Ti teda vůbec nezávidím, ale zase na druhou stranu to budeme doma mít nechutně krásné, manželka bude spokojená a v návalu spokojenosti Ti schválí nějaký větší tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 No to zni dobre...co bych ji tak navrhl? Prestavbu jak udelal Hoblik??? toz tak najivni neni aby mi to sezrala. Budu rad kdyz nebude remcat nad tema poklicama a znakama do nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 (editace) Neboj, uděláš strááášně krásnou barvu a máš vymalováno Editováno: 10. Listopad 2009, autor: Luďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Nazdár panové,taky pořád makám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 jeden vlásek, druhý vlásek, třetí vlásek Chudáku, to se ještě nadřeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Nazdár panové,taky pořád makám Co furt delas? Jeste tlumis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Neboj, uděláš strááášně krásnou barvu a máš vymalováno Nastesti se nic michat nebude, koupil jsem ji uz namichane barvy...jinak bych jen poslouchal a myslis ze uz je to ok??? Mam tam jeste pridat ...a kterou radeji???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 jeden vlásek, druhý vlásek, třetí vlásekChudáku, to se ještě nadřeš To ne to už je vymakané... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 no vidíš, umíš si poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Co furt delas? Jeste tlumis? dělam neplechu,a na tlumení ještě nejsou peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Luďo ještě tak 3kg CU,a mám na 5kilovou pastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 neplechu??? To je neco umeleho na auto ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Výborně, už aby to bylo... chci to vidět a Tebe jak to tam patláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 neplechu??? To je neco umeleho na auto ???? ne ne pořád utíkam od manželky do garáže,už mi pomalu nevěří,že pry jezdím někam jinam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 neplechu v pelechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Výborně, už aby to bylo... chci to vidět a Tebe jak to tam patláš a ty mi pomůžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Ludan je opravdovej basnik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 no vždyť to říkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Ludan je opravdovej basnik... No to on joooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Jdu na zpravy , kouknout co noveho ve svete.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.