Listopad 9, 200915 r Čest práci soudruzi Dneska jsem jezdil jen okolo komína, ale zítra nejpozději ve středu je máš Bruno doma Upraveno Listopad 9, 200915 r od Luďan
Listopad 10, 200915 r Nazdar bando. Tez se mam uplne, nic moc...dnes nam menili okna a tak jsem celej den makal a zrovna jsem si sedl k notesu . Zitra me ceka dalsi prace, manzelka chce vymalovat celej bejvak. no ma co delat aby vsechno stihla.
Listopad 10, 200915 r Čest Bruno To Ti teda vůbec nezávidím, ale zase na druhou stranu to budeme doma mít nechutně krásné, manželka bude spokojená a v návalu spokojenosti Ti schválí nějaký větší tuning
Listopad 10, 200915 r No to zni dobre...co bych ji tak navrhl? Prestavbu jak udelal Hoblik??? toz tak najivni neni aby mi to sezrala. Budu rad kdyz nebude remcat nad tema poklicama a znakama do nich.
Listopad 10, 200915 r Neboj, uděláš strááášně krásnou barvu a máš vymalováno Upraveno Listopad 10, 200915 r od Luďan
Listopad 10, 200915 r Neboj, uděláš strááášně krásnou barvu a máš vymalováno Nastesti se nic michat nebude, koupil jsem ji uz namichane barvy...jinak bych jen poslouchal a myslis ze uz je to ok??? Mam tam jeste pridat ...a kterou radeji????
Listopad 10, 200915 r jeden vlásek, druhý vlásek, třetí vlásekChudáku, to se ještě nadřeš To ne to už je vymakané...
Listopad 10, 200915 r neplechu??? To je neco umeleho na auto ???? ne ne pořád utíkam od manželky do garáže,už mi pomalu nevěří,že pry jezdím někam jinam...
Listopad 10, 200915 r Výborně, už aby to bylo... chci to vidět a Tebe jak to tam patláš a ty mi pomůžeš
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.