Listopad 11, 200915 r moje otazka zni, je mozne na test prcnout zluty 12V (staly) k cervenym + , jen k overeni jestli vse funguje, jelikoz nevim jestli to muze delat ale pokud je cerveny i cerny zapojeny od DVD tak nepracuje, bez stavy zluty sem prave nevedel kam fouknout ve svorkovnici od navi.
Listopad 11, 200915 r v tom Ti jáj neporadím. Funes možná joo Jdeš na sraz? Dneska jsem byl v hospodě zamluvit stůl
Listopad 11, 200915 r čau červený a žlutý spoj k sobě modry drat by tě nemusel zajimat to je na el.anténu
Listopad 11, 200915 r Misari se nechtelo s nama jet , pak ale jak se docetla ze Krtek bude tak moc bastit, no prej si to nenecha ujit a ze tohle musi videt.
Listopad 12, 200915 r To už zase všichni spí? Ne ne teď hrnu z práce uplně K.O. A bohužel na sraz nedorazím práce mi to neumožnuje mrzím me to když budete chtít tak se za mnou stavte: Luďan a Dr. Zoidberg
Listopad 12, 200915 r Misari se nechtelo s nama jet , pak ale jak se docetla ze Krtek bude tak moc bastit, no prej si to nenecha ujit a ze tohle musi videt. co prosím?... to snad neee..
Listopad 12, 200915 r No Krtku, budeš ostře sledován ze všech stran to víš, že jo...si odsednu někde do rohu, aby na mě nikdo neviděl
Listopad 12, 200915 r No ja jsem to rikal hned ze ti hubenejsi dokazou snist vic nez nejakej chlap jako hora. Tak verim ze by jsi to mohl snist. Hlavni je si verit.
Listopad 12, 200915 r to je pravda, akorát já jim minimálně 3x denně a on jenom jednou Že bychom ho vzali v neděli taky s sebou??? Jídla zůstane habakuk, tak by se mohl najíst
Listopad 12, 200915 r To by nebylo špatné akorat nevím co na to obsluha,jak by tam slimtál A vůbec nevím jestli pojedu....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.