Luďan Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Dobrou pane řediteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Ja uz taky pofrcim do hajan, rano zase vstavam dost brzy. Tak se loucim a zase zitra dojedname podrobnosti toho srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 ok , dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 :kol-26: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 to bylo před barákem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 za barákem...mě překvapilo že si na to někdo troufnul..každý ví, že je to moje auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 (editace) je to hnus, ale nezbývá nic jiného, než se z toho otřepat a tunit dále... Jinak dobrý večír i když 13. pátek... Editováno: 13. Listopad 2009, autor: Luďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Ahojte :)Krtku soucitim s tebou, ja bych to psychicky nedal nechat auto na verejnem miste....ono ty hezke auticka z dalky strasne lakaji takove debily co nepoznaji radio od kalkulacky a mysli si ze kdyz zvenku to vypada dobre tak vevnitr jsou snad zlate cihly na zlatem podnose... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 no jo no, lidi jsou kur.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 to ja nevim co bych delal chytnout takove smejda do pracek :)asi bych ho zavezl domu do zahrady a pustil na nej psy :)asi by to vypadalo jako v tom filmu predator jak se v lese schovavali vojacci :)a predatori lovili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Tak nějak, akorát můj Asan by ho Olízal a lehl si pak na záda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Kurna :)tak prinejhorsim muzem privezt ke me :)maji strasne radi nove piskaci hracky .)a kdyz se hybou a rvou u toho to maji nejvetsi radost .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Chtělo by to seznámit naše psy teda pokud by mu nic neudělali, hoď jejich foto nebo nějaký odkaz. V hospodě ale myslím fotky nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 nazdar panove, pro samou praci jsem nemel cas ani zajit na net. Procetl jsem si to zpetne a s tim vykradenym autem od krtka, toz to je mezec. To je opravdu na prez drzku lopatou na uhli. A pichnout mu jeste do prdele posrane vidle. Zase nejaka fetka zhulena co nemela na fet. Krtku a jak jsi na tom nyni, uz jsi to nejakym zpusobem zprovoznil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Ahoj Bruno, zase film? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 nezprovozniil....zatim mě to stalo 1000,- za odtah do škodovky, protože jsem nemohl nastartovat, protože tam asi něco zalomil ve spinaci skřině tak tam nemožu ani strčit klič a točit volantem....prej oprava a vyměna zamků by mě přišla na 6000,- (a ta cenu, že mi tam zas dají obyčejny kliče bez vystřelováku), protože objednavaji nahradni dily podle VIN čisla....tak jsem je s timhle poslal do prdele....řekl jsem jim, že si objednam tu sadu zamku tady na foru a že oni mi to akorat zprovozni...poslal jsem spineshankovi objednavku na sadu zamku a až mi ju pošle tak mi ju namontujou...což bude nejdřív ve středu...asi tak...ja necham firmu vydělat ve prospěch ekonomicke krize...ale, aby mi řekl, že 1ks vystřevak stoji 1500,- tak s tim ať jde do **** ..jsem mu na tvrdo řekl, že za 1500,- mam celou tu sadu, ve které je 2ks vystřelovaku, 1x spinačka, 1x dveře a 1x kastlik spolujezdce, kterou potřebuju k opravě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Krtku , to je jasny, a to je cena jen zaklic bez ovladace. To jsou zlodeji. No a jak to vypada s Tebou , na ten sraz, mam se pro Tebe zastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 ¨Bruno auto připravené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Jasnacka, jen mam jeste furt ty zimaky 15'' . Ty 16'' musim pro jistotu nechat prevazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 v pohodě Já ještě stále na 17tkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 (editace) Ty hodne jezdis, to je na dalnici zakazano na nekterych mistech uz musis mit zimaky... Editováno: 14. Listopad 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Jo trošku více, ale takovým místům se vyhýbám jako čert kříži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Takze neporusujes predpisy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Jezdím teď velice opatrně Za mnou se dělají kolony No ten předpis nevím možná sem tam nějaký... denně jich pár je, telefon, rychlost, pásy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 To mas asi hodne stesti, pri tom kolik nalitas, je zazrak ze mas jeste bodiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.