Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

nedávno jsem dělal testy na taxi, musel jsem si pro výpis karty řidiče....

Trnul jsem u okýnka, aby mi ho ještě vrátili

Nemám ani boooood :D

Editováno: , autor: Luďan
Vloženo

Woody: nejde to zas stáhnout..máš to furt rozbity :)

Bruno: taky se mi stává, že jezdim se služebním bez papíru (řidičáku)...si vždycky vytahnu peněženku protože ju mam na zadni kapsy a tlačí mě kdž sedím...a pak zapomenu vzít :D

Vloženo (editace)

Nabídka pro sprintery, na dieselpoweru se prodává zlatka za slušný peníz, nechce někdo sprintit a ukazovat všem záda? :)

Editováno: , autor: Luďan
Vloženo (editace)

Pekna je ta cena, vykon je ale jeste lepsi. Treba se najde nejaky nadsenec co to koupi. Hodi se to opravdu jen na sprinty...Nechces to ludo koupit? :smich: :smich: :smich:

Editováno: , autor: bruno128
Vloženo

Sorry ze se vam do toho tady montuju,ale nevite kdo tady ma to okynko ze kdyz tam napisu VIN tak mi vyskoci vse o aute?? Chci koupit spray na auto a mam nejakej hokej v barve. ve velkem tech. mam napsano SEDA PASTEL METLA 1B1B,9102 a na fakture k autu STRIBRNA DIAMANT. METLA 1B1B....? A at hledam jak hledam,tak toho clena nemuzu najit????? Dekuji a nenechte se jinak rusit... :palec2:

Vloženo

Barvu zjistis na tom stitku jak je nalepenej v kufru vedle rezervniho kola a ten samej stitek je jeste na zacatku v servisce. Tak tam najdes to cislo barvi.

Ta tabulka jak se po ni ptas , tak ta umi rozkodovat prave ty udaje co jsou na tom listku vytistene, ale jen vybavu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...