Listopad 15, 200915 r přesně tak, hnus...Bruno krásný film přeju Zase ty filmy,Bruno ty máš půjčovnu na filmy
Listopad 15, 200915 r Jo, musíme zase brzo zase něco vymyslet...¨ Jsem taky nějaký unavený, asi z toho jídla
Listopad 16, 200915 r to zas jenom já tu smrdím v práci bo co? dneska jsem tady s takovym koprem, že to až není možny...
Listopad 16, 200915 r A ja mam volni dnes a zitra taky... Zrovna jsem se vratil ze servisu, byl jsem prevazit zimaky a dnes to asi v garazi jeste prehazi.
Listopad 16, 200915 r :-)to ja dneska taky skoro cely den v aute...uz 200km najetych a to jezdim jenom kolem komina....
Listopad 16, 200915 r co furt máte s těma komínama..... ...pozor..dobrá zpráva..dozvěděl jsem se, že je šef v německu...takže vypadá to na dřívější padla
Listopad 16, 200915 r okolo komína je okolo domova, co na tom Krtku pořád nechapes? Dneska ale na jídlo nepůjdu, byl jsem na svíčkovou v shoppinu
Listopad 16, 200915 r okolo komína je okolo domova, co na tom Krtku pořád nechapes? Dneska ale na jídlo nepůjdu, byl jsem na svíčkovou v shoppinu
Listopad 16, 200915 r Tak tak ja to pouzivam .)extra od doby co jsem to slysel v nejvetsi vesnici v cesku v Brne .)tak sem si to prevzal
Listopad 16, 200915 r ja vim, co to znamena... ..jinak dneska jsem držel pust...na oběd jsem nebyl...akorat ted jsem si dal 3rohliky...
Listopad 16, 200915 r To je jasny , prejezenej ze vcerejska. A ja Ti tak veril...No jeste ze jsem si na Tebe nevsadi.
Listopad 16, 200915 r Jak se máte, koukám, že jste lenošili.... Já makal a nic moc dneska, všude zavřeno, další km navíc, přetočil jsem 453.000km
Listopad 16, 200915 r No Ty ale makas... Ja jsem taky nezahalel, hned rano jsem jel prevazit ty 16'' zimaky a taky jsem to jeste v garazi poprehazoval. No vypada to o moc lepe nez na tech 15kach Taky jsem si pohral s tema diodama a uz mam skoro vse pripravene, jen to namontit do auta. To mozna udelam zitra.
Listopad 16, 200915 r aaale no pěkně, budeš to mít luxusní... kola dělají auto, ty poklice už máš taky?
Listopad 16, 200915 r No ty jeste nemam, cekam kazdym dnem az dojede PPL a pak az podle toho vnitrniho rozmeru budu objednavat ty zaky skoda. Pak to bude komplet a hodim sem pak foto, no spise ke me bo tady to ani nejde. To svetlo co mam pripravene do kufru , tak to je mazec jen jsem to otestoval doma na batece od AKU a v kuchyni svetla jako blazen.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.