funes30 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 přesně tak, hnus...Bruno krásný film přeju Zase ty filmy,Bruno ty máš půjčovnu na filmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Jo, musíme zase brzo zase něco vymyslet...¨ Jsem taky nějaký unavený, asi z toho jídla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Tak se teda rozloučíme,dobrou noc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 jj, asi joo Dobrou všici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 to zas jenom já tu smrdím v práci bo co? dneska jsem tady s takovym koprem, že to až není možny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Nejsi jediny kdo pracuje :)ale zitra zase volno tak se to da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 A ja mam volni dnes a zitra taky... Zrovna jsem se vratil ze servisu, byl jsem prevazit zimaky a dnes to asi v garazi jeste prehazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 ještě 5,5hod a snad pujdu potom domů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 to já už makam od rána... Jedu zase Olomouc na otočku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 :-)to ja dneska taky skoro cely den v aute...uz 200km najetych a to jezdim jenom kolem komina.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 co furt máte s těma komínama..... ...pozor..dobrá zpráva..dozvěděl jsem se, že je šef v německu...takže vypadá to na dřívější padla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 okolo komína je okolo domova, co na tom Krtku pořád nechapes? Dneska ale na jídlo nepůjdu, byl jsem na svíčkovou v shoppinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 okolo komína je okolo domova, co na tom Krtku pořád nechapes? Dneska ale na jídlo nepůjdu, byl jsem na svíčkovou v shoppinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Tak tak ja to pouzivam .)extra od doby co jsem to slysel v nejvetsi vesnici v cesku v Brne .)tak sem si to prevzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 ja vim, co to znamena... ..jinak dneska jsem držel pust...na oběd jsem nebyl...akorat ted jsem si dal 3rohliky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 To je jasny , prejezenej ze vcerejska. A ja Ti tak veril...No jeste ze jsem si na Tebe nevsadi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Čest hošani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Ahoj pane Ludane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Jak se máte, koukám, že jste lenošili.... Já makal a nic moc dneska, všude zavřeno, další km navíc, přetočil jsem 453.000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 No Ty ale makas... Ja jsem taky nezahalel, hned rano jsem jel prevazit ty 16'' zimaky a taky jsem to jeste v garazi poprehazoval. No vypada to o moc lepe nez na tech 15kach Taky jsem si pohral s tema diodama a uz mam skoro vse pripravene, jen to namontit do auta. To mozna udelam zitra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 aaale no pěkně, budeš to mít luxusní... kola dělají auto, ty poklice už máš taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 No ty jeste nemam, cekam kazdym dnem az dojede PPL a pak az podle toho vnitrniho rozmeru budu objednavat ty zaky skoda. Pak to bude komplet a hodim sem pak foto, no spise ke me bo tady to ani nejde. To svetlo co mam pripravene do kufru , tak to je mazec jen jsem to otestoval doma na batece od AKU a v kuchyni svetla jako blazen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 to věřím, diody jsou super, chtělo by to více času a byly by skoro všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 bruno: jenom, aby tě manželka potom nezaukolovala s domacíma prácema..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.