bruno128 Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 To je pech...Tet budes mit drzacek a nebude co do neho... Ale vazne, jsou to sv.....Nez aby nekde hlidali na parkaci zda ekdo zrovna nevykrada auta, toz to se schovavaji jak mali parchanti a cekaji na lehce vydelane kacky. Je to takovej parazit clovek je zivi z dani a jeste jim je malo a tak se snazi aby Te jeste poradne oskubali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 šaq jsem psal hned kamošovi smsku... že jsem investoval 1000,- na nove policejni uniformy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Krtku to je teda pech Budeš ted muset jezdit chvíli opatrně, nestojí to za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 (editace) Krtku, tak to dost nasere, přitom bych řekl, že tam je taky 70 km/h, taky ve zmíněném úseku jezdím stejně, pokud tedy myslíme ten stejný :-D. Vždycky mi píská GPSka, že to je místo výskytu uniformovaných. Litřík za 63 km/h je celkem dost, smradi a ještě body. Kdyby raději honili zloděje a neotravovali slušné lidi. Jinak držák nápojů je supr věcička, taky jsem si ho nainstalil a konečně se mi plechovky neválejí všude možně po autě, potom to tam vypadá jako v pojízdném bufetu :-D Luďku, kdy dáme sraz? Domluvíme se ohledně nějakého toho noťasu, ideálně zase v Tescu :-)´, mají tam WiFi, takže můžeme projít různe nabídky a něco vymyslet Editováno: 30. Listopad 2009, autor: Dr. Zoidberg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Nazdárek tak čtu že tady řešíte policisty. To je stejně marný boj. Já dnes trošku radost, TT je doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Tak to se tesim na nedeli az si ho prohlednu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Gratuluji k TTčku, jsem celkem zvědavý jajk to pojede :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Díky ale je na tom dost práce. Chvíli bude ležet v garáži. Myslel sem že je tam stejný motor jak v O1RS ale kdepak Ja tam motor APX-165kw. Takže asi bude problém. Bruno" prohlídka bude až to vymakám. Teď bych se styděl .Dostala hodně zabrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 zdrec mástře z Kojetína ..mohl bych se někdy stavit až budeš mít chvilku čas??? jsem byl včera na STK v olmu a řekl mi, že mi pravá zadní brzda brzdí mín jak ostatní a, že mám povolenou ručku, že bych neprošel....jestli by jsi mi na to hodil bulvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 To si dostelujes aj sam, s tim se neda moc delat. sundat tunel a pritahnout tu matku co sponuje lanka. tak aby jsi pri povolene otocil kolama a jak mile cvakne prvni zub, at uz citis v kolech treni. No a jinak asi moc nenadelas. Mas to nedavno nove a tak si musi tez trochu sednout a zajet se. ja jsem to pred technickou delal tak ze jsem vzdy zatahl rucku a par metru jsem s ni pojezdil a nekolikrat jsem to tak cas od casu udelal a ono se to na technicke chovalo celkem slusne, nic nikdo nerikal a brzdilo to temer stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 no tak to, že jezdim na zataženou ručku nemusim zkoušet..stava se mi to často.. ..ja si myslim, že ta zadni brzda je takova pofiderni jak to smekal ten typek s tou odtahovkou..mě nabiral nejdřív bokem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 no tak to, že jezdim na zataženou ručku nemusim zkoušet..stava se mi to často.. ..ja si myslim, že ta zadni brzda je takova pofiderni jak to smekal ten typek s tou odtahovkou..mě nabiral nejdřív bokem.. Bruno dodal naprosto přesný návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 a já bych se mohl taky zítra stavit? Měl bych být zítra v Přerově, koukl bys mi i na přední nápravu, co všechno mám koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 a já bych se mohl taky zítra stavit? Měl bych být zítra v Přerově, koukl bys mi i na přední nápravu, co všechno mám koupit Jo klidně mrknem na to. Ale než bys dojel tak zavolej abych tam byl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 co ve vepřově? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Bruno dodal naprosto přesný návod No to jsem teda dobrej... to je jen moje zkusenost s rucni brzdou a doladenim. Jinak asi na to nic poradneho neni. Jeste jak mi to v lete piskalo , stejne jak kdyz brzdi vlak ve stanici, toz jsem je rozebral a lehce prejel smirkem desticky a kotouce odmastil uz to je ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 No to jsem teda dobrej... to je jen moje zkusenost s rucni brzdou a doladenim. Jinak asi na to nic poradneho neni.Jeste jak mi to v lete piskalo , stejne jak kdyz brzdi vlak ve stanici, toz jsem je rozebral a lehce prejel smirkem desticky a kotouce odmastil uz to je ok? Na co ty potřebuješ nějaký mechaniky? Opravdu na to nic jiného není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 jo, zavolám dopředu Vezu tam zboží Pojedu i s kámošem, hledá nového servismana, tak jsem mu Tě doporučil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Ludo, moc lidi tam netahej, at ma mistr na nas jeste cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 To je pravda, bude si pak vybírat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 jo, zavolám dopředu Vezu tam zboží Pojedu i s kámošem, hledá nového servismana, tak jsem mu Tě doporučil Není problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Ahoj všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Ahoj pane. Jak se vede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 ¨takový normal, u Tebe? dneska jsem jel okolo Tvého domu Byli jsme s bratránkem v Hranicííh a Přerově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 (editace) Ja taky celkem normal, dnes jsem schanel jeste nejake srouby a tet se doslova je...... s mou navigackou. uz mam nove mapy ale nejak mi nechce provadet opravu . A v kolik jsi byl v Hranicich? Jsi se moh ozvat, treba jsem byl uz doma. Editováno: 2. Prosinec 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.