Luďan Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Ty to zvádneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Nazdar frajeři.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Cau pane, tak co, uz je vse vytlumeny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 ahoj, manželka mi vzala notebook tak píšu z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Čau není moc času,pomaličku mam zatím jedny dveře,dnes jsem sundál tapecíry a napatlal jsem je tým sajrajtem,tak jsem zvědavý jak to dopadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 ahoj, manželka mi vzala notebook tak píšu z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 ahoj, manželka mi vzala notebook tak píšu z mobilu Tak to je docela drsnacka. Hura navigacka uz slape jak ma. A ja musim koncit, zatim ahojte , bo jak nepujdu okamzite za manzelkou na film, toz jsem bez notebooku tez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 to jsme to dopadli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Bruno hoj,a nezlob manželku,utíkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 hou hou hou.....takže kdo z vás už začal plnohodnotnou přípravu na Vánoce?? mě už v kanclu leží většina dárků, takže mi zbývá akorat je zabalit a mám zas na rok klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 No tak ja napriklad namam lautr nic... V kanclu mi lezi akorat hromada prace. A co jsi pekneho nakoupil? Bude stedrej jezisek, nebo vetsinu uspor schlamstla SKODOVKA za ty zamky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 (editace) hh...no hromadu prace mam taky...budu rad, když na štědrej den nepujdu do prace no i když oprava stala kolik stala, zas nejsem ten, kterej všechno z vyplaty utrací a žije od vyplaty k vyplatě... letos jsem to pojal hromadně... bracha dostane stojan na cd/dvd ve tvaru plechovky na pivo...paradni věc..viděl jsem to v globusu..jsem říkal, že to musím někomu dát a otec s mati ti dostanou věci na auto...takovy ty užitečny....vystřelováky, vanu do kufru, síťky aby jim tam nelital ten nakup , stojan na kola (aby mi nezavazel v garaži s těma svojema ) a ještě přemyšlim, že mu koupim novy RAMky do pc Editováno: 3. Prosinec 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Ahoj pánové, já nemám taky vůbec nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Čau pánové, a není to zbytečně brzo do 23.12. je času,to zas budu lítat jak střelený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Aano klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 No ja to vetsinou ani nekupuju, radeji at si manzelka veme prasule a vybere si neco podle sveho vkusu. Ja bych koupil neco co ji neudela radost a nebo se ji to nelibi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Tak s manželkou je to v pohodě,ale co s tým zbytkem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 No pro mladou a pro rodice to zajisti taky manzelka...Tak ja jsem relativne v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 no jo no, ale když pak někteří tvrdí, že jsem si s tím nedal záležet, prachy umí dát každý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Nam to tak uz nejakej ten rok funguje a neni problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 já nemám rád, když někdo dává prachy to je takovy řešení na prd...to samy s dežodorantama ..to umí dát každej...to já v klidu popřemýšlím podívam na net oblitnu obchody a jak mi tam padne něco fajnovyho do oka samozřejmě něco originalniho tak je vyhrany nejhorší je vždycky vymyslet něco pro máti...to mi zabere nejvíc času.."co chceš k vanocum?...NIC!..co chceš k vanocum?..klid..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Ty brdo vy uz resite darky jo .)no to ty hruzy zacinaji brzo, jeste ze se me to netyka , vanoce a vsecky tydle silene svatky sabotujeme a jedeme nekam pryc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 ty si takovej saboter? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Česká pošta zkvalitňuje svoje služby....v pátek odeslaný balík došel dneska ve 14:00 ...a to se vyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 tak konečně zase hrajem vysouváme a zasouváme a nově aj držíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.