Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravim co třeba houmlesaci na vlakačích????....v sobotu jsme z partou z prace měli takovou bojovku a jezdili 24 hodin vlakem po čechach a moravě a usoudili jsme že nejhorší jsou v ostravě :-)))))

Vloženo (editace)

Já jezdím vlakem skoro každý den, teďka už druhým rokem....... a myslím, že jsem žádného bezdomovce ještě neviděla :)

Jo a jinak, to se dá vydržet 24 hodin ve vlaku? :kuk:

Editováno: , autor: Mmisari
Vloženo

blbě ale dá se to vydržet.....když je parta ktera se vyhecuje k takovy kravině tak se to dá.....no mi jich nejvíc a nejshnusnější potkali pravě v ty ostravě......jeden z nich kterej chodil o holi už v devět nechodil a pouze se valel po nadraži a to co měl jak ze předu tak ze zadu na kalhotech mi je šoufl ještě ted :-))))))))

Vloženo

nebylo..... byla to sobota a den železnice takže lístek pro maximallně pět osob na cely den stal 450kč a protože jsme jeli 4 vyšlo to na něco málo přes kilo :-))))))

Vloženo
nebylo..... byla to sobota a den železnice takže lístek pro maximallně pět osob na cely den stal 450kč a protože jsme jeli 4 vyšlo to na něco málo přes kilo :-))))))

No já už myslel, že to byla parta z práce, a že pracuješ u železnice :smich:

Protože ti mají vlak grátis.

Vloženo

parta z práce to byla ale u dráhy nedělame :-))))....zase na druhou se zažila docela prdel a bude na co vzpominat a třeba za rok bude repete(a toho se docela bojim )

Vloženo
Tak to je levné, jsem nečekala, že tak málo peněz...

a proč se bojíš, že to zopakujete, když jsi psal, že to bylo super? bojíš se bezdomovců? :smich:

Asi se bojí, že by ho vzali mezi sebe a už nepustili :smich:

Vloženo

no jedna čast by jela ale zbytku se nechce....prostě to bylo good ale že bych to zopakoval se říct neda .-)))))).....nene nechtěli jsme ho radši jsme ho tam nechali nebudu ho přece vozit knam :-)))))...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...