Říjen 3, 200915 r my byli na oběd v Edenu, kuřecí maso v syrovém těstě, hranolky a tatarka, pak medovník a kafee
Říjen 3, 200915 r my byli na oběd v Edenu, kuřecí maso v syrovém těstě, hranolky a tatarka, pak medovník a kafee Zní to hodně dobře
Říjen 3, 200915 r my byli na oběd v Edenu, kuřecí maso v syrovém těstě, hranolky a tatarka, pak medovník a kafee Kua...Ludan Ty si davas.
Říjen 3, 200915 r v sekci srazy máme nové místo, prosím vyjádřete se JJ, obaly jsou super, naštěstí mezi ně patří i hajzl papír
Říjen 3, 200915 r zdravim co třeba houmlesaci na vlakačích????....v sobotu jsme z partou z prace měli takovou bojovku a jezdili 24 hodin vlakem po čechach a moravě a usoudili jsme že nejhorší jsou v ostravě :-)))))
Říjen 3, 200915 r Já jezdím vlakem skoro každý den, teďka už druhým rokem....... a myslím, že jsem žádného bezdomovce ještě neviděla Jo a jinak, to se dá vydržet 24 hodin ve vlaku? Upraveno Říjen 3, 200915 r od Mmisari
Říjen 3, 200915 r blbě ale dá se to vydržet.....když je parta ktera se vyhecuje k takovy kravině tak se to dá.....no mi jich nejvíc a nejshnusnější potkali pravě v ty ostravě......jeden z nich kterej chodil o holi už v devět nechodil a pouze se valel po nadraži a to co měl jak ze předu tak ze zadu na kalhotech mi je šoufl ještě ted :-))))))))
Říjen 3, 200915 r a za těch 24 hodin ve vlaku jste vrazili kolik peněz do jízdenek? To muselo být docela drahé...
Říjen 3, 200915 r nebylo..... byla to sobota a den železnice takže lístek pro maximallně pět osob na cely den stal 450kč a protože jsme jeli 4 vyšlo to na něco málo přes kilo :-))))))
Říjen 3, 200915 r nebylo..... byla to sobota a den železnice takže lístek pro maximallně pět osob na cely den stal 450kč a protože jsme jeli 4 vyšlo to na něco málo přes kilo :-)))))) No já už myslel, že to byla parta z práce, a že pracuješ u železnice Protože ti mají vlak grátis.
Říjen 3, 200915 r parta z práce to byla ale u dráhy nedělame :-))))....zase na druhou se zažila docela prdel a bude na co vzpominat a třeba za rok bude repete(a toho se docela bojim )
Říjen 3, 200915 r Tak to je levné, jsem nečekala, že tak málo peněz... a proč se bojíš, že to zopakujete, když jsi psal, že to bylo super? bojíš se bezdomovců?
Říjen 3, 200915 r Tak to je levné, jsem nečekala, že tak málo peněz...a proč se bojíš, že to zopakujete, když jsi psal, že to bylo super? bojíš se bezdomovců? Asi se bojí, že by ho vzali mezi sebe a už nepustili
Říjen 3, 200915 r no jedna čast by jela ale zbytku se nechce....prostě to bylo good ale že bych to zopakoval se říct neda .-)))))).....nene nechtěli jsme ho radši jsme ho tam nechali nebudu ho přece vozit knam :-)))))...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.