Leden 10, 201015 r hej kucííí...nevíte náhodo kde sehnat 17" liťáky s ozačením TRINITY?? prošel jsem celej net a jediny info je na strankach škodovky, že se prej davaj ke sportline fabii 2 ..
Leden 10, 201015 r Nazdarek, Luky, myslis toho 17.1. ??? Tak ja mozna pojedu, ale nemam jeste poskladanej podvozek, furt se na tom pracuje. Kdyz to stihnu dodelat, toz pojedu.
Leden 10, 201015 r jasnyy myslim toho 17.1 ,ja asi pojedu Ok, tk kdyz by mi vse klaplo a jel bych , tak Te budu informovat a mohli by jsme nekde dat sraz.
Leden 11, 201015 r V praci :)my jedeme taky pokud slozim cernou potvoru mam ji zase rozkuchanou zevnitr uplne
Leden 14, 201015 r kucíí...asi mi ruplo v kouli....ale dostal jsem takovej nápad, že si pořídím přední brzdy FRS 288mm a na to 18ky kolečka Replica 332 audi RS4
Leden 14, 201015 r No nevim zda je to spravne rozhodnuti...sak s tim ten motor ani nehne... ale vypadalo by to dobre. Mas nekde nejake fotky, kde se to da videt?
Leden 14, 201015 r Ähoj Krtku to bys tam měl nejdříve strčit pořádného ropáka, jinak budeš závodit se 120tkama Ale vypadá to good
Leden 14, 201015 r žádnej traktor nechcu.....když može jezdit HTP na 17" tak proč by krtci nemohli na 18"
Leden 14, 201015 r Nazdar kluci ...tak jedete na ten sraz v nedeli , bo ne? Ja asi pojedu. Zitra jeste frcim k zubari a uvidim jak tam dopadnu. auto jsem uz dal do poradku. akorat jsem dnes masakrove zapadl do snehu prad garazi. zustal jsem vyset na deklu od motoru a klase jen protaceli. A lidi cumi jak pi....a nikoho nenapadne trochu zduchnout.
Leden 14, 201015 r žádnej traktor nechcu.....když može jezdit HTP na 17" tak proč by krtci nemohli na 18" Jakej traktor kuwa??? Odrikaneho chleba nejvetsi krajic. To zname.
Leden 14, 201015 r jak jsem řekl..já ne...mam toho hafo na vikend..nevim co dřiv.. ja jsem zapadl v utery se služební astrou...jsem viděl vyjety koleje tak jsem tama jel..ale pak byl kopeček...a ten už jsem nevyjel..musel jsem do žeravic pro odhrnovák Upraveno Leden 14, 201015 r od Krtek6
Leden 14, 201015 r No sak vis jak to u me vypada pred garazi...vsechny traktory co projeli mi to nahrnuli v zatacce az pomalu k vjezdu. 15 minut jsem tam lital a kur......
Leden 14, 201015 r už by mohlo být hezky. Vůbec mě ten sníh už nebaví... Chci si ho umýt a pouštět klimu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.