Krtek6 Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 bré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 kucííí slyšeli ste?? Dolany byly tak zasypany, že se dostaly až do zpráv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 JJ, ja jsem to sledoval. Pekne to meli zasypane tim snehem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 hej kucííí...nevíte náhodo kde sehnat 17" liťáky s ozačením TRINITY?? prošel jsem celej net a jediny info je na strankach škodovky, že se prej davaj ke sportline fabii 2 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 brej večir tak co kdo jede na ten moravskoslezkej srazek ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Nazdarek, Luky, myslis toho 17.1. ??? Tak ja mozna pojedu, ale nemam jeste poskladanej podvozek, furt se na tom pracuje. Kdyz to stihnu dodelat, toz pojedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 jasnyy myslim toho 17.1 ,ja asi pojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 jasnyy myslim toho 17.1 ,ja asi pojedu Ok, tk kdyz by mi vse klaplo a jel bych , tak Te budu informovat a mohli by jsme nekde dat sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 ok jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 no pokud bude vše ok, tak taky pojedeme. Můžeme se někde setkat Kaj ste všici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 V praci :)my jedeme taky pokud slozim cernou potvoru mam ji zase rozkuchanou zevnitr uplne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 kucíí...asi mi ruplo v kouli....ale dostal jsem takovej nápad, že si pořídím přední brzdy FRS 288mm a na to 18ky kolečka Replica 332 audi RS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 No nevim zda je to spravne rozhodnuti...sak s tim ten motor ani nehne... ale vypadalo by to dobre. Mas nekde nejake fotky, kde se to da videt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 jedina fotka co jsem tu našel je tato: http://www.krta.webz.cz/repli.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Ähoj Krtku to bys tam měl nejdříve strčit pořádného ropáka, jinak budeš závodit se 120tkama Ale vypadá to good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 žádnej traktor nechcu.....když može jezdit HTP na 17" tak proč by krtci nemohli na 18" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Nazdar kluci ...tak jedete na ten sraz v nedeli , bo ne? Ja asi pojedu. Zitra jeste frcim k zubari a uvidim jak tam dopadnu. auto jsem uz dal do poradku. akorat jsem dnes masakrove zapadl do snehu prad garazi. zustal jsem vyset na deklu od motoru a klase jen protaceli. A lidi cumi jak pi....a nikoho nenapadne trochu zduchnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 bo krtci jsou slepí a vrazí do každé ďoury a není ďoura jako ďoura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 žádnej traktor nechcu.....když može jezdit HTP na 17" tak proč by krtci nemohli na 18" Jakej traktor kuwa??? Odrikaneho chleba nejvetsi krajic. To zname. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 no asi taky pojedu to já zatím nikde nezapad, ťuky ťuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 (editace) jak jsem řekl..já ne...mam toho hafo na vikend..nevim co dřiv.. ja jsem zapadl v utery se služební astrou...jsem viděl vyjety koleje tak jsem tama jel..ale pak byl kopeček...a ten už jsem nevyjel..musel jsem do žeravic pro odhrnovák Editováno: 14. leden 2010, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 No sak vis jak to u me vypada pred garazi...vsechny traktory co projeli mi to nahrnuli v zatacce az pomalu k vjezdu. 15 minut jsem tam lital a kur...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 normálka...taky jsem tak lopatil v praci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 už by mohlo být hezky. Vůbec mě ten sníh už nebaví... Chci si ho umýt a pouštět klimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 ja ho mam skovany v garaži...bez sněhu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.