Květen 3, 201015 r hele mrtvoly, neznamená, že když je venku hnusně, že budete chrápat a flákat se... Krtek třeba píše pořád, akorát be tady, ale sms... Jsem četl jsho sms jeho drahé polovičce, cituju : "Miláčku jedu rychlíkem s plným pytlíkem "
Květen 4, 201015 r no to víš, že jo..celej říčnej furt něco psat... je vidět, že máš málo práce, že furt rypeš...tam jdi dělat vjezd před barák
Květen 4, 201015 r vjezd bych potřeboval ale nejsou volně ruce a eura A okýnko už je taky zavřené a dokonce jde i otevřít
Květen 5, 201015 r btw..Pajku víš jak jsem ti říkal o tom typkovi co vyměnil tu oranžovou tygru za tu Alfu?....ten blb už má zas rozstřelenej nárazník
Květen 5, 201015 r btw..Pajku víš jak jsem ti říkal o tom typkovi co vyměnil tu oranžovou tygru za tu Alfu?....ten blb už má zas rozstřelenej nárazník Kdo umí, ten umí.
Květen 5, 201015 r a kdo neumí ten vozí kočárek... Tak Krtku opatrně protože taková svatba v Dolanech by byla drahá
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.