Publikováno Říjen 4, 200915 r Vnitřek nové OII (5000km) s motorem 1.6 TDI CR začal náhle během jízdy intenzivně páchnout - něco mezi Fridexem a olejem či spalinami. V servise nic nenašli, zkusili pohledovou a přetlakovou zkoušku na chladící systém - prý OK. Teď to už tak silně nepáchne nicméně občas cítím takový nepříjemný závan z průduchů (pylový filtr je v pořádku). Nedalo mi to, sundal jsem spodní kryt motoru a vida - kolem spony hadice z intercooleru, která je napojena na sání, byl vidět olej (nedotažená spona). Po sundání hadice z ní vyteklo tak 10 ml motorového oleje. Navíc mi teď drží špatně volnoběžné otáčky - dříve 950 nyní 950-800. Co s tím může být..? V servisech kroutí hlavami a diví se, že nové auto může mít tyto problémy...
Říjen 5, 200915 r ....V servisech kroutí hlavami a diví se, že nové auto může mít tyto problémy... tak to je standardní postup, aby nemuseli přiznat, že tomu až tak nerozumí
Říjen 6, 200915 r Osobně jsem to na autě nikdy neřešil, ale dva kolegové přesně to samé před časem řešily, jeden u SI a druhý u Mondea a v obou případech jim to dělala vložka topení....po výměně o.k. ....akorát že výměna obsahuje demontáž celé přístrojovky....ta vložka je totiž v útrobách ventilace a jinak se k ní nelze dostat...Nevim jak po té ten kolega s SI, ale ten druhý z Modeem pak nadával, že od té výměny mu na kostkách/nerovnostech celá přístrojovka drnčí a vrže.....asi to dělal nějakej "šikula" a nejspíše mu po té zbyla hrst matiček a šroubků:-)
Říjen 8, 200915 r pokaždý musí něco zbýt.... to by bylo abych si nakonec to auto doma taky nesestavil....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.