Maxir Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Ahoj, potřebuji poradit. Objednal jsem Octavia Tour, dnes přišla na salon ale není tam dálka kterou jsem měl objednanou. Chtějí mi dodělat Jablotro, dálka od Škodovky prý vyjde přes 20 000Kč. Můžete mi poradit co všechno se musí vyměnit, že to stojí tokový prachy? Moc se mi to nezdá. Octavka má centrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 (editace) Pokud si to měl obědnaný s originál centrálem tam bych auto nepřebral a vyžadoval bych originál centrál (né jablotron apod). Jak tak koukám tak v nabídce mimořádné výbavy je za 12 tisíc. Anebo jestly chceš ušetřit tak si to vem bez dálky a nech si ji u někoho šikovnýho doděta což by vyšlo výrazně levněji. Editováno: 9. Říjen 2009, autor: obrbaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxir Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 (editace) Pokud si to měl obědnaný s originál centrálem tam bych auto nepřebral a vyžadoval bych originál centrál (né jablotron apod). To jsem udelal. Odpověd je, že mi vrátí zálohu, auto prý za ty peníze bez problémů prodají, není pro ně zajímavé na své náklady dodělávat dálku. Tu objednávku totiž zkazila ženská co v salonu auta objednává a né přímo Škodovka. Škodovka má chybu v ceníku dálka je za 4 tisíce. Problém je, že když teď objednám auto tak bude až 2010 a já ho chtěl dát do daní letos. Editováno: 9. Říjen 2009, autor: Maxir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 komfortka cca 1000,- sada klíčů s DO cca 2000,- přispůsobení imma a výměna zámků cca 500,- dopojení blinkrů a antény k DO cca 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.