Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,známý mi nabízí na mou Fabinku 15 palcová kola z octavie za 5000kč bez pneu!!myslíte že je to dobrá cena??a jaký pneu mám na ně dát když mám ted na fabce 185/60 R14!!!A ještě otázečka,zvýší se spotřeba??Vůbec se v tomhle nevyznám děkuji!!doufám že se mi podaří vložit obrázek,jsem tu prvně!!

post-7-1144913828.jpg

195/50 15

Cena je good.Jestli je to rozměr ráfku 6 1/2J*15 tak tam můžeš dát 195/65/15, nebo 205/60/15. Ale to jsou rozměry z octy, nevím jestli to na fabku půjde.

Spotřeba nahoru asi půjde ale nečekej žádné litrové skoky.

• Autor

No uvažoval sem o těch 195/50 15R Barum Bravuris!!a budou ty kola bez problemu na fabku pasovat??a ty pneumatiky na ty kola taky,ze jo??diky

Ta kola i pneu 195/50 R15 Ti tam pásnou bez problémů, neboj ;)

• Autor

a nemate nekdo fotku jak tyhle kola vypadaji na fabce??nejak si je tam nedovedu predstavit i kdyz se mi ta kola libi!!mozna me matou ty veliky pneumatiky:-(

Zdravím,známý mi nabízí na mou Fabinku 15 palcová kola z octavie za 5000kč bez pneu!!myslíte že je to dobrá cena??a jaký pneu mám na ně dát když mám ted na fabce 185/60 R14!!!A ještě otázečka,zvýší se spotřeba??Vůbec se v tomhle nevyznám děkuji!!doufám že se mi podaří vložit obrázek,jsem tu prvně!!

Ta cena mi přijde vysoká za jetá kola, ale záleží na stavu!

jeste muze 185/55/15

cena nijak zazracna

195/65/15 nebo 205/60/15 na fabii opravdu nee

já mám tyhle kola na zimu, na léto bych do nich asi nešel, leda by byly odost lacnější ;)

já mám tyhle kola na zimu, na léto bych do nich asi nešel, leda by byly odost lacnější ;)

ja jsem ti je dal za libovku :p:p

Já chci taky kola za libovku, nejlépe od P2M, když je tak pěkně vyčistil. :D

uz nejsou...mel jsem jedny a moc pekny :D:D

kdo by chtel P2Movo vosklivy kola :-)

Já bych je klidně zkousnul. :D Dost by se mi i líbily kola z OI RS, ale ty už má na kombíku mr.pecoun, tak se nechci opičit. Problém je, že to zatím nechci snižovat, ale i bez toho to vypadá pěkně. ;)

jo ty jsou pekny

post-7-1144929459.jpg

Jj, pěkný. Uvidíme letošní sezónu odjezdím na 15´, ale na přístí už bych chtěl 16´.

není problém, klidně se pro ně staf :p

P2M: Fuj, co to je za ošklivý obrázek? To máš už připravenou náhradu místo těch kol, co mi přenecháš? :D

:p

přesně tak!!! -_-

a nemate nekdo fotku jak tyhle kola vypadaji na fabce??nejak si je tam nedovedu predstavit i kdyz se mi ta kola libi!!mozna me matou ty veliky pneumatiky:-(

Dnes jsem na ulici zahlédl a speciálně pro tebe mobilem nafotil. Pro inspiraci to bude myslím stačit. -_-

post-7-1145035371.jpg

Jestli se ti líbí. Jestli budeš kupovat nový pneu, asi tak za 5 - 6 tisíc, dohromady

ti to dá už 11. Za tuhle cenu seženeš i kola z RS s 80% vzorkem.

Cena není nijak výhodná. 15" seženeš už i pod dva tisíce - nové.

Já bych je klidně zkousnul. :D Dost by se mi i líbily kola z OI RS, ale ty už má na kombíku mr.pecoun, tak se nechci opičit. Problém je, že to zatím nechci snižovat, ale i bez toho to vypadá pěkně. ;)

To je přesně muj problém ají by se mi líbily 16-ky ale přesně tak pokud to má vypadat pěkně chce to jít s autím trochu dolu...a to už je zase hodně zásah do financi nejen koupit 16ky kola a pružiny ale guma na 16ku je také nepoměrně o dost dražší než na 15ku...holt rozmě r 195/50 R 15 je super vyhodnej co se týče nákupu nových pneu...

Je to možná trochu OT ale jen by mě zajímalo když dám 16ky kola+ pružiny -35 o kolik bude auto celkově nižší než na seriových pérech a na stavajících kolech 195/52 R15 ? Děkuji :)

Jsem občas donucen stávát v garáží kde když zajíždím tak mám od předního narazníku tak cca 2cm..tak proto se ptám :)

• Autor

Jestli se ti líbí. Jestli budeš kupovat nový pneu, asi tak za 5 - 6 tisíc, dohromady

ti to dá už 11. Za tuhle cenu seženeš i kola z RS s 80% vzorkem.

Cena není nijak výhodná. 15" seženeš už i pod dva tisíce - nové.

hm,no právě ja nový ani nějak moc nechci,nejlepší by pro mě bylo koupit je lehce jety a uz i s pneumatikama!jo za ten obrazek diky,myslim ze na fabce vypadaji dobre,ale jak kolega rika musel bych koupit jeste nove pneu!!

Dnes jsem na ulici zahlédl a speciálně pro tebe mobilem nafotil. Pro inspiraci to bude myslím stačit. -_-

Tak to je hnus....vobec sa mi to nepaci...Neasuje to tam.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.