Host Bobik Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 jj kazdy tyden ten gong slysim a je to hnus......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Jo souhlasím, mohli to udělat rozumněji, poprvé když mi pípnul, tak mi trenky nestačily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bliss Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 soudruzi ze skody chteli uzivatele fabii nejspis donutit k tankovani driv nez se dostanou k rezerve .. jinak si ten hnusnej zvuk nedokazu vysvetlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Taky mě to pípání docela štve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobecek Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 No ještě že to nepípá když jede okolo vás nějakej idiot. To by to auto řvalo furt Tady jich je totiž plná Praha ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 kdyz uz jste u toho pipani, dokaze mi nekdo vysvetlit duvod skutecnosti a duvod ruzneho poctu gongu pri startovani? priznam, ze manual jsem necetl, ale na zadnou logickou souvislost jsem neprisel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Neví někdo jak by to pitomý pípnutí u rezervy šlo přeprogramovat třeba na : "Vole dotankuj"? : Rozhodně by to bylo přijemnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 1pe1sk Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Mam 6/05 combi ambiente+výbava xenon.,dálka,8 repro,cd synp.,atd.. a co se týče gongu při poklesu venkovní teploty pod 4 až -5 stupně, tak jsem to sledoval a někdy se zvuk ozve a někdy ne. Když za jízdy klesne teplota tak zvuk zazní.A když startujete a je již teplota nízká tak někdy zazní a někdy ne.Na začátku v zimě to zaznívalo v průběhu zimy už moc ne, teď na Jaře to zase párkrát gonglo. Jako by to sledovalo dlouhodobě teplotu. Tak nevím.... Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Řekl bych, že gong se ozve v případě že teplota za jízdy klesá a dosáhneš +4 st. a při této teplotě se zároveň přepne na teploměr. Při starování bez gongu, ale přepnutí na teploměr při stejné teplotě a nižší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 u mna je to tak: Pri startovani v rozmedzi -7 az +4 sa mi prepne na teplomera blika asi 3-5s bez zvukoveho prejavu. Pocas jazdy ak teplota klesne pod +4 tak zagonguje. Pocas jazdy ak teplota stupne napr z -12 k telote -6 tak tiez zagonguje ak sa pohybuje v rozmedzi -7 az +4 tak negonguje, ani sa nic nedeje, iba pri startovani sa same prepne. Teplota +4 a -7 nieje pevna zalezi od toho z ktorej strany sa k nemu blizi ci z plusu ci z minusu. Je to spravene dost rozumne. Co sa tyka pipania pri skoro prazdnej nadrzi, tak v tom nevidim problem, jazdim tak ze mam od 1/3 nadrze hore, takze mi to piplo tak vtedy ked som kupil auto MR04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinnic Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Mě to teda pípá a někdy mě to dost štve, jedu si svou klidnou pohodovou jízdou, naprosto v pohodě a v tom gong "bilk, blik, blik" -4C, v té chvíli myslím na to nejhorší že se mi rozsvítila kontrolka poruchy motoru, a tento nepříjemný varovný tón hlásí "ihned zastav motor hrozí zničení", jenže když se podívám na displej, kde je informace pouze o teplotě, tak mě to akorát nasere, proč indikovat takovou drobnost takovým varovným tónem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.