Kindlik Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Nevíte někdo o nějakých hezkých zadních světlech na Oct I combi ? Nikde nemůžu nic najít a to z toho co jsem našel , jsou nejhezčí origo na combi asi nejsou před a po face lampy . Nevíte o něčém zajmavém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crkyk Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Já jsem také hledal a pak jsem z origo udělal světla alá O II rozsvítil jsem horní i dolní část světla a do bílejch proužků jsem dal rudé LED a svítěj mne Cečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Já mám tyhle: Tady je návod na výměnu: http://skodaoctavia.cz/clanek/demontaz-zad...a-cocky-milotec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruclik Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 'Crkyk' Co a jak jsi doplnil a jak vypadá výsledek? Nemáš nějaké foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 nech tam original , tuningový sou děsný neviděl sem ani jedna co bych byl ochotnej dát na auto zlatý seriový lampy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Přesně tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biimbo Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 (editace) moje řeč.. pak to vypadá jak Číslo 5 žije Editováno: 9. Únor 2010, autor: Biimbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.