PavelZ Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Jelikož moc nejsem spokojen s originálním osvětlením kufru, tak bych rád osvětlení doplnil ještě jednou žárovkou na druhou stranu kufru. Proto bych chtěl poprosit, jestli byste sem někdo mohl nahrát schéma zapojení osvětlení kufru. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Zapoj to paralerne na povodne svetielko co mas uz v kufri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelZ Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Normálně bych to tak udělal, jen mám strach, jestli do osvětlení kufru není nějak zainteresovaná centrální ŘJ. Nerad bych aby zvýšeným proudovým zatížením něco odešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 No mě napadlo, jestli by se něco podobnýho nedalo dodělat na vnitřní stranu 5. dveří po vzoru SIIC. Mně se občas podaří tu lampičku zaskládat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 koukám na ty fotky SCII a ty světla v 5 dveřích a vypadá to velmi pěkně.Sehnat nějakou vhodnou lampičku,která nebude moct vyčnívat a bylo by to dobrý a nebo tam zabudovat LED diody jako to má někdo ve Fábii combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Normálně bych to tak udělal, jen mám strach, jestli do osvětlení kufru není nějak zainteresovaná centrální ŘJ. Nerad bych aby zvýšeným proudovým zatížením něco odešlo. Ked tam nepripojis 500 Watovu ziarovku tak nic sa nestane. Druhe svetielko ma 5w ziarovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Nezkoušel někdo zabudovat do 5. dveří světlo? Nemá někdo nápad jak to jednoduše udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 Normálně bych to tak udělal, jen mám strach, jestli do osvětlení kufru není nějak zainteresovaná centrální ŘJ. Nerad bych aby zvýšeným proudovým zatížením něco odešlo. Inu jestli to nebude delat brikule muzes nejdriv zkusit tak, ze jen druhou zarovicku pripojis do stavajici lampicky(treba jen na kusu dratu) a nechas to nejakou dobu svitit. Ale myslim, ze se nestane nic. Pak teprve to muzes protahnout na druhou stranu. Lampicku asi kup tu samou, at ho pekne vypada. Kabel bych tahnul pod hranou kufru vzadu. A pak muzes do obou dat diody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chillike Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 kludne potiahni paralelne kabel a daj tam 2 led ziarovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.