kosatka Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Zdravím příznivce aut škoda nedávno jsem si koupil Roomstra a potřebuji radu je osazen rádiem Beat a chtěl bych tam Dance,půjde osadit pouhou záměnou rádia nebo musím měnit celej ten plast v kterém je rádio usazeno a ještě koupit nějaký převodníky nebo něco podobného děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M01 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Rozhodně budeš muset měnit celý ten plastový tunel co drží rádio. Já kupoval skladovku taky s Beatem a vyřešil jsem to doinstalací modulu na SD kartu a s USB portem. Tváří se to jako měnič na 6CD, zapojení je na cca 15 min. Modul jsem přilepil pod schránku pod rádiem. Někdo to má v octavii schované ve schránce před spolujezdcem. Cena byla tuším do 2500.- Už se to tady někde řešilo. Zkus hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goodspeed Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 (editace) A nějaká levnější varianta neexistuje? Mám totiž Beat ve služebním Roomsteru a investovat do služebního se mi nechce.. Editováno: 6. Červenec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Už jsem to tu psal několikrát. Musíš koupit ten díl co drží rádio. cena asi 440kč a rámeček okolo rádia, cena asi 140kč. Pak to jen přemontovat a je to, to jest zadan PIN nového rádia. Nic jiného se nemusí kódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawehouba Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Zdravím, já mám opačný problém. Mám plastový tunel pro rádio Dance (mám ale neoriginální rádio). Chtěl bych ten plastový tunel pro rádio Beat, do něj ten redukční rámeček pro neoriginální rádio. Můžeme to nějak vyměnit? Barva černá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spider-x Vloženo 3. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2010 Ahoj. Mam radio beat . Chtěl bych se zeptat kde by mohl být umístěný externí CD changer ve Fabii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsticky Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 To dawehouba mohu ti nabídnout komplet středový panel i s redukčním rámečkem pro neorigo radio v černé barvě protože toto bude celé měnit za origo radio Dance myslíš tento panel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 To "martinsticky" - jestli se nedohodnete, jsem další zájemce o panýlek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsticky Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 To ekkar eště se ozvu protože čekám na ten velký středový panel a rámeček ale jinak ho prodám na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HansCZ Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Dovolím si oživit téma. Mám Fábii s dírou po "úzkém" rádiu BEAT. Takže sháním někoho kdo: 1.) prodá samostatné rádio BEAT 2.) koupí úzké plasty pro zástavbu rádia BEAT 3.) prodá rámeček pro redukci z rádia BEAT na obyčejné 1DIN 4.) prodá středový plast pro zástavbu velkého 2DIN rádia (např navigace NEXUS) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 4) si kup ve škodovce nový, stojí myslím necelých 600,- ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parolla Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Som tu nový,ale forum som počítal hodne.Je tu kopec šikovných ,zručných aj tvorivých ľudí,pre ktorych vela vecí ohľadne svojej škodovky nie je problém poriešiť. Je tu aj druhá skupina ,ktorá každý problém rieši: chod do škodovky,kúp si v škodovke...kde sú zlaté české ručičky?Nepotrebujeme forum,aby sme veci riešili takto.To len malý postreh.Ale k veci: Mám na predaj rádio Beat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 no tak v tom připadě je lepši koupit kousek plastu v škodovce než lovit někde po netu naky starši a buchvi jakem stavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parolla Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Iste,nebudem si predsa doma odlievať plastové dielce.Myslím skôr na ceny ktoré si škodovka zapýta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HansCZ Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 parolla: psal jsi že máš rádio Beat na prodej. můžeš mi prosím napsat podrobnosti? Cena, lokalita, doprava... můžeš napsat přímo sem, soukromou zprávu nebo mail honza.zdaril@seznam.cz Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venda74 Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Mel jsem ve FII neoriginalni-aftermarketove 1DIN radio a podarilo se mi sehnat original 2DINove. Tak kdyby mel nekdo zajem, zbyl mi ten kompletni stredovy plastovy ramecek pro uchyceni 1DIN radia a redukcni kabelaz FAKRA-MOST -> ISO konektory. Idealni pro toho, kdo chce prejit z radia BEAT na 1DIN radio. Neni problem poslat fotky na email. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Tohle bych spiše napsal do bazaru http://forum.skodahome.cz/classifieds/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adelkoudel Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 zdravím všechny... Potřebuju se zeptat a omlouvám se, jestli už to tady někde zaznělo. Vůbec se v tom nevyznám... Takže když chci to přitroublý rádio beat vyměnit za jakýkoli jiný, tak si musím koupit ty plasty ve škodovce aby mi tam to nový rádio pasovalo jo ... potřebuju ještě něco vědět ? vážně mě vytáčí tlačítko s nápisem CD když to auto nemá ani vstup pro CD. vozím si v kufru zesilovač a subwoofer a opravdu si nepřeju nic jinýho než abych tomu trochu rozuměla!!! díky za jakékoli připomínky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 taaakže jsou dvě možnosti , budto použit origo kastlik co tam je a k tomu přikoupit todle to : http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-ii-facelift/interierove-doplnky/skoda-fabia-07-montazni-stit-radia-id:5183.eshop nebo přimo celej novej 2din kastlik plus celou tu stredovou cast palubky .... a mam dojem že budeš potřebovat i redkuci most-iso a anntenni redukci ... snad jsem na nic nezapomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adelkoudel Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 děkuju mockrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 nz kdyžtak se ptej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 (editace) Ahoj. budu mít možná blbej dotaz ,ale nevím kde jinde se zeptat. Přítellkyně kupuje fabii II a je tam radio BEAT 1din. Bohužel na auto se jedem podívat až v týdnu a je v bazaru 100km daleko. Je tam tohle radio viz obrázek Vůlbec nevidím kam se dávají cd ? Je tam někde nějaká zdířka třeba v kaslíku ? Protože na radiu nic nevidím kam se vkládají cédéčka. Je vůbec na CD ? Díky za odpovědi. Editováno: 9. Únor 2014, autor: memory2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Není to rádio na CD. Je tam na tunelu vstup jack na AUX pro připojení třeba MP3. Jinak je to rádio zcela o ničem. Naprostá bída, je tam jenom proto aby tam nebyla díra..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Aha tak to je k pláči tedy. A nemáte někdo zkušenost s FM transmitterem a tímto rádiem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 To k pláči opravdu je, to souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.