lukyboy Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Kde najdu pojistku na mlhovky? Asi nevidím nebo jsem lama,ale prostě to nemůžu najít.Hledal jsem v pojistkách je tam ta karta s obsazením pojistek,ale na mlhovky jsem tam púojistku nenašel.V dílenské přiručce taky nikde nevidím. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 No mezi BSGčkem a mlhovkami nic není....Tak asi jsi poslal BSGčko do pryč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 17. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 (editace) Aha,tak to můžu hledat jak dlouho chci Ani jsem se toho nedotkl,prostě nesvítej mlhy tak mě v první řadě napadly pojistky. Jak zjistím,že šlo do pr....bsgéčko než,že nesvítej mlhy? Editováno: 17. Říjen 2009, autor: lukyboy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 (editace) Já bych se nejdřív podíval jestli to není žárovkami.... Jinak na diagnostice by se asi měla objevit nějaká chyba. Editováno: 17. Říjen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Já bych se nejdřív podíval jestli to není žárovkami....Jinak na diagnostice by se asi měla objevit nějaká chyba. Svítí běžně obě mlhovky?Mě totiž pravá nesvítí a nejde do ní proud.Hledal jsem i dole pod palubkou a na svorkovnici také není.Pokud je to vše seřazené jak pravá strana a levá tak tam chybí i výstup s té svorkovnice co je pro pravou zadní lampu.Tak nevím.Schéma nemám tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Aha...ty myslíš zadní. No tak to musíš nakódovat, aby ti svítili obě...Jinak přední ti svítí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 OII má jen pojistky pro osvětlení P a L části vozu, takže parkovačky, klopené, dálkové a mlhovky jsou na jedné pojistce 30 nebo 40A podle MR auta. Zadní mlhovky se dají kódovat. U předním může nastat situace, kdy někdo zamění BSG, které nepodporuje přední mlhová světla a nebo jsou jen v nárazníku a dál nic nevede...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 BSGčko bez podpory mlhovek???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 OII má jen pojistky pro osvětlení P a L části vozu, takže parkovačky, klopené, dálkové a mlhovky jsou na jedné pojistce 30 nebo 40A podle MR auta.Zadní mlhovky se dají kódovat. U předním může nastat situace, kdy někdo zamění BSG, které nepodporuje přední mlhová světla a nebo jsou jen v nárazníku a dál nic nevede...... Jak je to tedy s couvačkou PZ která nesvítí?Když je společná pojistka a vše ostatní funguje?Nejde do ní ani napětí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Hmm jak jsem psal stačí ji jen nakódovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 BSGčko bez podpory mlhovek???? jj, nejdou nakódovat přední mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 (editace) Myslel jsem samozřejmě přední mlhy,nesvítí ani jedna,žárovky bych řekl,že jsou o.k. Zkoušečkou jsem zkoušel kabeláž k mlhovkám a nic tam nejde.Na vypínači světel mám na třetí pozici vytáhnu jednou k sobě a rozsvítí se ikona přední mlhovky na tom vypínači,když vytáhnu ještě jednou k sobě tak se rozsvítí v budíkách ikona zadní mlhovky a ta i svítí.Jinak vše ostatní funguje jak má,aspon myslím. Tak nevím,hex-can kabel jsem ještě nekoupil,takže diagnostika se nekoná.Šlo by to diagnostikovat přes climatronik? To mě teď tak napadlo? Editováno: 18. Říjen 2009, autor: lukyboy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 (editace) Nikdo neví čeho se chytit? Editováno: 19. Říjen 2009, autor: lukyboy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Zkoušel jsi to někde napojit na diagnostiku? Tím bys asi měl začít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Nezkoušel. Je nějaká dobrá duše z okolí Kladna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 17. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Asi není... tak jsem si kabel sehnal a hup,mlhovky jsou deactivované tak proto nesvítej.Teda teď,už jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.