Publikováno Říjen 18, 200915 r Zdravím plynaře. Mám problém v mé OI, během jízdy na LPG jde cítit strašně plyn v interiéru. Totiž, když jedu tak nic cítit nejde, ale když zastavím třeba na semaforech, tak jde najednou v interiéru cítit plyn a to tak, že musím otevřít okna, abych to vyvětral, hned jak se rozjedu plyn už cítit nejde. nevíte někdo čím by to mohlo být??? Byl jsem už v servise kde mi to montovaly a žádý ůnik plynu nenašli. Jedná se o OI 2.0 systém stag 300
Říjen 18, 200915 r Čichat čichat čichat čichat. Pokud cítíš plyn bude ho cítit i čichačka. Ale pokud ti de cítit opravdu až do kabiny, tak to už není sranda....prostě čichat!!
Říjen 18, 200915 r Autor Jak jsem psal, byl jsem v servise kd mi to montovali, ale ta jejich čichačka žádný ůnik plynu nenašla, kontrolovali to, všechny spoje atd...
Říjen 20, 200915 r Musíš vyloučit, zda jde o plyn unikající ze systému nebo o spálený... nastartuj auto přepni na plyn, před tím si rozmíchej trochu mýdla s vodou, vem čtěteček a každý spoj i dadice navlhči, je to někdy lepší než měřák, najde se tím přesně zdroj úniku... pokud v motorovém prostotu a u nádrže nic nenajdeš tak bych to tipoval na výfukové potrubí, nějaká dírka nebo volný spoj a utíká to tudy, navíc mám ověřeno, kdo má střešní okno a pootevře je, poruší se tím tah v autě, místo aby to odsávalo vzduch dveřma a v kufru se to točí v kabině a pěkně to nasává od výfuku do kabiny, hlavně když auto stojí a fouká např. na zadek auta... zkoušej...
Říjen 20, 200915 r Autor Musíš vyloučit, zda jde o plyn unikající ze systému nebo o spálený... nastartuj auto přepni na plyn, před tím si rozmíchej trochu mýdla s vodou, vem čtěteček a každý spoj i dadice navlhči, je to někdy lepší než měřák, najde se tím přesně zdroj úniku... pokud v motorovém prostotu a u nádrže nic nenajdeš tak bych to tipoval na výfukové potrubí, nějaká dírka nebo volný spoj a utíká to tudy, navíc mám ověřeno, kdo má střešní okno a pootevře je, poruší se tím tah v autě, místo aby to odsávalo vzduch dveřma a v kufru se to točí v kabině a pěkně to nasává od výfuku do kabiny, hlavně když auto stojí a fouká např. na zadek auta... zkoušej... Ok, dík moc, s tou mýdlovou vodou mě to nenapadlo, každá rada dbrá. Jak budu mít čas hned to vyzkouším, jinač střeší okno nemám takže todle můžu vyloučit
Říjen 20, 200915 r Jedna taková příhoda, co jsem zažil... BMW (nevím označení), V6, MR kolem 2004, někde dotah od prahy...borec si stěžoval, že mu de cítit plyn v kabině. Že prostě když jede na plyn tak si musí stahnout všechny okýnka a větrat, protože to strašně smrdí. Pamatuju si že tehdá bylo léto, tak se větrat dalo. No, ale že po měsíci a půl ho z toho už začíná bolet hlava, tak dojel k nám, jestli mu to někde neuniká...
Říjen 20, 200915 r Autor JJ přesně to smaé jako já, minulý týden sem jezdil po ostravě s otevřenými okny v dešti abych vyvětral plyn a lidi na mě čuměli proč větrám v takovém počasí
Říjen 20, 200915 r Zdravím plynaře. Mám problém v mé OI, během jízdy na LPG jde cítit strašně plyn v interiéru. Totiž, když jedu tak nic cítit nejde, ale když zastavím třeba na semaforech, tak jde najednou v interiéru cítit plyn a to tak, že musím otevřít okna, abych to vyvětral, hned jak se rozjedu plyn už cítit nejde. nevíte někdo čím by to mohlo být??? Byl jsem už v servise kde mi to montovaly a žádý ůnik plynu nenašli. Jedná se o OI 2.0 systém stag 300 Mal som tento problem a bol vadny reduktor-splynovac,bol este v zaruke. Upraveno Říjen 21, 200915 r od colins
Říjen 21, 200915 r Autor Hoj, reduktor??? Myslíš, že by to odešlo ani ne po třech měsících provozu??? A kde se ten rewduktor nachází, nebo ještě nemáš to vyfocené at vím po čem případně jít, dík
Říjen 21, 200915 r V prví řadě bych ti doporučil vůbec plyn nezapínat - už jsem viděl na vlastní oči na silnici, kdy nahromaděný plyn pod kapotou práskl a utrhl haupnu, až to bvudeš zkoušet, tak začni od vstřikovačů, hadiček a dojdeš až k tomu reduktoru....
Říjen 21, 200915 r Hoj, reduktor??? Myslíš, že by to odešlo ani ne po třech měsících provozu??? A kde se ten rewduktor nachází, nebo ještě nemáš to vyfocené at vím po čem případně jít, dík Je to vlastne splynovac premiena plyn z kvapalneho skupenstva na plynne a su k tomu privedene hadice od kurenia a plyn z nadrze plus zopar kablou
Říjen 21, 200915 r Je to vlastne splynovac premiena plyn z kvapalneho skupenstva na plynne a su k tomu privedene hadice od kurenia a plyn z nadrze plus zopar kablou Na tejto stranke najdes foto http://www.fedorauto.cz/
Říjen 21, 200915 r Autor Ok, tak už vím co je reduktor , ale jak zjistit jestli je špatný??? Z něho by asi plyn unikat nemohl né, jedině ze spojů hadic které kněmu vedou, nebo se mýlím??? To Eriks: jak jsi ty došel ktomu, že máš vadný ten reduktor??, Šlo přímo z něj cítit plyn??? Upraveno Říjen 21, 200915 r od omegus
Říjen 22, 200915 r omegus ...... hej omegus, nebuď vůl. Jestli fakt jezdíš s otevřenýma oknama, abys větrals plyn (tzn, uchází to dost a zápach je silný) tak tady nedělej opičky. Jako jak říká karel.lpg....bezprdele si s tím nezahrávej, toto už není sranda. A tak ti radím jednu věc...nebuď vůl, zkus jiný servis LPG, prostě zajeď k jinšímu, teoreticky je jedno jestli navštívíš dodavatele tvého zařízení a nebo nějakého jiného konkurenčního. Únik plynu ti detekuje kdekdo i bez možnosti zásahu do zařízení - když už nic jiného, tak ti řekne kama to uchází. Trubky u těchto systémů jsou všechny stejné. Pokud to je fakt tak strašné, že se to nedá vydržet v kabině, tak prostě zajeď do jiného servisu a nebo mě napiš odkud jsi a já nebo karel.lpg ti řekneme, kde se poblíž nachází nějaký plynový servis. A myslím si, že když někomu pichneš do kapsy 200-300kč, tak ti to projede od nádrže, multiventilu, přes potrubí do předu(podívá se zespod-zvedne si auto), přes elektroventil plynu, reduktor, hadice, čidlo tlaku až ke vstřikům. A vtip na závěr: Pak můžeš jezdit bez bolesti hlavy a v teple ... až udeří mrazíky... No výborně....otevřel sem oči a vidím že máš Stag-300....takže zkus třeba.... nějaká dědina u Ostravy - Horní Suchá - pan Szotek Upraveno Říjen 22, 200915 r od PauLofWoCC
Říjen 23, 200915 r Autor hoj, nedělám opičky, na plyn ted nejezdím, jezdím raději na benmál dokud nezjistím závadu. Jinač v Horní suché u Szotka jsem si to nechal montovat a ten právě nic nenašel, budu muset zkusit ještě jinýn servis no
Říjen 23, 200915 r Tak počky já se ještě podívám, co tam kde je v těch vašich končinách... Opava - Grosmann, Prostějov - Fedor (z ruky), Frenštát pod Radhoštěm - Vašenda, Ostrava zábřeh - Knopp, Frýdlant nad Ostravicí - Faldyna, Nový Jičín - Podzemný Nikoho ti nedoporučuju, pouze ti dávám info, kde bys teoreticky mohl zkoušet. Kromě p. Fedora(Prostějov)(toho ti doporučit můžu, ale tam určo nezavítáš) nikoho z výše vypsaných neznám, abysme předešli nějakým nedorozumněním!
Říjen 23, 200915 r Autor Dik za kontakty, už jsem objednaný na příští útery do Lpg servisu kousek od Ostravy tak uvidím jak dopadnu tam Upraveno Říjen 23, 200915 r od omegus
Říjen 27, 200915 r Ok, tak už vím co je reduktor , ale jak zjistit jestli je špatný??? Z něho by asi plyn unikat nemohl né, jedině ze spojů hadic které kněmu vedou, nebo se mýlím??? To Eriks: jak jsi ty došel ktomu, že máš vadný ten reduktor??, Šlo přímo z něj cítit plyn??? Zistili to v servise a ked je vadny reduktor tak prepusta membrana ktora je dnu a tlaci vela plynu do vstrekovaca a do motora,ak ho nedokaze vsetok zpalit tak ho prepusti do vzduchoveho filtra v mojom pripade.Fabia 1.2 12v LPG combi na LPG 85 000 km.
Říjen 27, 200915 r Dik za kontakty, už jsem objednaný na příští útery do Lpg servisu kousek od Ostravy tak uvidím jak dopadnu tam Aka bola chyba zistili to v tom servise?
Listopad 2, 200915 r Autor Zatím nic nového, ani v druhém servise nic nezjistili. Ono, jak jsem tam auto zavezl, tak jak naschvál plyn cítit nešel, nechal jsemjim ho tam a nic nezjistili. Upraveno Listopad 2, 200915 r od omegus
Listopad 11, 200915 r Autor Pánové tak v mém problému jsem trochu pokročil. V jednom servise mi čichaly, čichaly až dočichaly, u jednoho ventilu či co to je se čichačka rozpípala až do maxima, tak sem si konečně řekl, že jsem našel ten problém. Pán v servise mě řekl, že stím nic dělat nebude, když to mám v záruce at jedu tam kde mi to montovali. Jel jsem teda tam jenomže tam mi samozřejmě ta jejich čichačka nic nezjistila, ukazoval jsem jim přesně to místo a nic, jak je todle možné??? Jinač dávám sem fotku toho ventilu odkud ten plyn unikal a kde sme to načichaly
Listopad 11, 200915 r skus staru osvedcenu metodu - vodu s mydlom (alebo aj JAR), zmiesaj, natri stetcom, ked uvidis bublinky, nasiel si netesnost.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.